Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utro, forhold på si.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utro, forhold på si.

feb 27 2020 - 13:26
Jeg er i en slitsom situasjon nå, og regner ikke med at noen kan løse mine utfordringer men jeg ønsker å dele de.

Jeg er gift og har vært det i 19 år, min kone og jeg har vært sammen i 24 år. For ett halvt år siden så fant jeg ut at min kone har hatt et forhold på si med en mann i koret de er med i. Dette forholdet har eksistert i tre år. Hun har nå avsluttet utroskapen og brytet all kontakt med elskeren sin. Hun har også sluttet i koret.

Min kone har nå lagt alle kluter til for å redde ekteskapet vårt, hun sier at hun ikke var glad i meg på mange år, men nå etter at jeg oppdaget forholdet på si så har hun fått følelser for meg igjen.

Jeg vet ikke hva jeg skal føle. Jeg har elsket min kone i 24 år, men nå mister jeg mer og mer følelsene for henne, enda hun nå er mer nær enn på mange år. Vi snakker om alt som har hendt og jeg blir flau over hva hun har bedrevet. Hun har hatt samleie med denne personen ca 40 ganger på 2,5 år, de har leid hotellrom for en time, mange ganger, de har hatt en madrass bak i varebilen hans og elsket der mange ganger. Jeg lurer på om dette er normalt for ei dame på 40+ og gjøre slikt? Det kunne ihvertfall ikke falle meg inn. I tillegg er denne mannen også gift og 15 år eldre enn min kone.

Mine følelser varierer voldsomt, vi har to barn sammen de er begge tenåringer og vet ikke noe om situasjonen (tror vi).Jeg er jo glad i min kone, men å gå bak ryggen min på denne måten og svikte meg så voldsomt vet jeg ikke om jeg klarer. Jeg har sagt at jeg ikke vil ta noen avgjørelse om skilsmisse før jeg har "landet" med følesene mine. Det har nå gått 6 mnd. og jeg har begynt å "lande" litt. Det som er vondt er at jeg har mistet tiltro , respekt og kjærlighet til henne. Hvorfor skal jeg da fortsette å leve med henne?

Jeg har som mål å vente noen måneder til før jeg kjenner etter hva jeg føler, og tar avgjørelsen. Akkurat nå henger ekteskapter i en tynn tråd.
Jeg er veldig lei meg og deperimert, syntes det er veldig dårlig gjort å gjøre slik mot en persom som elsker en.

Er det noen som vet om noen har klart å redde ekteskapet etter et slikt "grovt" tilfelle av utroskap? vennligst gi tilbakemelding eller synspunkter.
Hilsen desperat mann :-)
Til forsiden