Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Usikkerhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Usikkerhet

april 20 2018 - 13:09
Hei jeg er 29 år gammel mann som sliter med å være trygg på relasjoner generelt. Jeg er en ganske ofte usikker på meg selv og er redd for nærhet og å vise følelser, spesielt fremfor andre.

I min oppvekst var det lite med nærhet og det ble sjelden vist eller uttrykt følelser, jeg kan telle på en hånd antall ganger jeg så mine foreldre gi hverandre en klem! Til den dag i dag er stemningen når storfamilien møtes delvis trykket til hver en tid, som om noe er uforløst.

Jeg savner nærhet så inderlig, jeg er villig til å gjøre hva som helst for å få det i livet mitt. Jeg har aldri hatt en kjæreste og føler meg ensom og ikke kapabel til å forelske meg. Jeg jobber med å gi meg selv positive affirmasjoner eller energi setninger. Da jeg gikk hos psykologen og snakket om at jeg savnet en kjæreste og at jeg er usikker på meg selv, sa han at jeg kanskje skulle finne noen som er like usikker som meg! Jeg har tenkt på det i det siste og funnet ut at det kan jeg ikke gå med på. Jeg vil jo ikke videreføre den familiedynamikken jeg vokste opp med inn i min eventuelle familie, jeg vil bryte den sirkelen!

Når jeg tar opp temaet med venner så sier de liksom huff så fælt og så sier de at «du finner sikkert noen». Og kanskje har de rett, men det er ikke det svaret jeg ute etter. Hvorfor skal det være så vanskelig å ha diskusjon om dette? Folk har vel sitt å styre med men..

Jeg har jo lest litt om loven om attraksjon. Om hvordan mennesker tiltrekkes de som er noen lunde like og at du bør være lik den type person som du er ute etter. Men jeg føler det er to problemer her, et problem er at jeg er usikker på hva det er jeg vil ha og det andre er om jeg kommer fram som troverdig.
Avatar

Re: Usikkerhet

mai 12 2018 - 00:42
Hei!

Interessant lesing. Sender deg et venneforespørsel om du ønsker å skrive :-)
Til forsiden