Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Usikker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Usikker

jan 27 2018 - 20:28
Jeg blir aldri trygg på mine relasjoner, jeg har mange men ingen har meg. Føler det at de som er sammen med meg er der for min veldedighet. Familien er der fysisk når de først er der, men aldri psykisk. De mener vel og jeg forstår at mye av problemet ligger i min oppfatning, men jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal gjøre med det. Jeg har liksom ikke verktøyene som trengs for jobben.
Jeg flyttet til byen forrige sommer og begynte å studere. Jeg har forsøkt å gi av meg selv, være snill og vise omsorg men føler ikke jeg har fått så mye igjen for det. Jeg føler ikke at noen ser meg. Og nå for tiden er det tøft, den bitterheten og sjalusien begynner å komme tilbake. Sånn som når jeg ser hvordan andre finner hverandre, finner noen å være glad i. Mens jeg sitter her en lørdagskveld alene på hybelen. Noen sa en gang til meg at jeg ikke måtte forveksle det jeg blir tilbudt med det jeg er verdt! Hvis det er sant, hva er det da jeg gjør galt? Det jeg blir tilbudt er emosjonelt ødelagt som meg. Jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe de men jeg har liksom ingen effekt på dem og jeg får ikke noe tilbake fra de.
Til forsiden