Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Upassende følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Upassende følelser

juli 22 2017 - 00:10
Vet ikke om dette kan snakkes om egentlig, men har ingen andre å drøfte det med..

For over ett år siden hadde jeg en behandler i helsesystemet. For meg var han en god behandler og en ansatt i systemet som alle andre, ikke noe mer spesiell enn andre behandlere jeg har hatt.

Det var ikke før de siste tre ukene før han sluttet at jeg oppdaget at jeg likte han litt mer enn hva jeg burde. Selvfølgelig merket han ikke dette, og dette roet seg også etterhvert som tiden gikk.

Men for rundt en måned siden dukker han plutselig opp i "foreslåtte venner" på Facebook. Jeg tør selvfølgelig ikke å legge han til eller skrive noe til han, men jeg klarer ikke slutte å tenke på han.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Snakke med noen profesjonelle om det, ta kontakt med han for å få en "closure"? Andre forslag? Blir så sliten av de konstante tankene.

Avatar

Re: Upassende følelser

juli 27 2017 - 02:42
Behandlere er jo mennesker de også. Men jeg er usikker på hvilket råd jeg kan gi deg der. Hadde det vært meg, ville jeg ha tatt kontakt og sett an situasjonen. Nå vet jeg ikke hvordan regelverket er for akkurat det, men så lenge han ikke er din behandler nå, skulle det vel ikke spille noen rolle?

Om du ikke vil ta kontakt, så er dette noe som vil gå over etter hvert. Det er kanskje en mager trøst når man er midt i situasjonen, men samtidig er det jo deilig å være forelsket. Selv om det er på avstand. Ingen kan ta fra deg fantasiene dine. Og om en stund vil de falme, og du møter en annen som fanger blikket ditt.

Øs ut tankene dine, det er deilig å få luftet dem. :)

Klem!
Avatar

Re: Upassende følelser

juli 28 2017 - 22:09
Tusen takk for fin tilbakemelding. Den skal jeg ta med meg :)

<3
Avatar

Go for it

aug 17 2017 - 21:27
Jeg synes det er litt trist å høre at du tenker så mye på dette og stempler deg selv som en freak for det. Kjør på er mitt råd. Det er mulig det er sosialt uakseptabelt i enkelte sirkler, men er ikke akkurat slik at det er kriminelt. Vi snakker ikke incest liksom. Det er selvfølgelig en sjanse for at dette ikke vil gå, men hva er det verste som kan skje? Det er at han sier sorry, det vil bli uprofesjonelt av meg. Og selv om dette skulle skje så har du fått åpnet deg og kan komme deg videre. Kan også love deg at han kommer til å ta det som et stort kompliment og at det vil gjøre dagen hans mye bedre. Besides, psykologer får dette hele tiden. Carl Jung har til og med satt et navn på dette fenomenet og det er transferens. Uansett så har du ikke noe å tape. Kjør på, livet er for kort. Ønsker deg masse lykke til.
Til forsiden