Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tror at jeg vil bli forlatt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tror at jeg vil bli forlatt

nov 4 2020 - 18:43
Hei!

Jeg er i et forhold med en nydelig fyr som er snill og behandler meg kjempebra! Samtidig så merker jeg at tidligere opplevelser fra andre forhold påvirker meg i stor grad.

Jeg har vært i flere forhold hvor de har gått bak ryggen min, erstattet meg med andre og noen ganger utroskap. Det har gjort meg ekstremt utrygg i relasjoner.

Jeg og kjæresten min har vært gjennom mange perioder hvor han har gjort noe som ikke er galt i det hele tatt, men som jeg reagerte kraftig på fordi det minnet meg på noe som skjedde i forveien før jeg ble såret, men ikke i samme sammenheng, hvis dere skjønner? Feks. hvis han fikk snap fra en jente i klassen som spurte om noe angående en oppgave, så klikka det helt for meg, jeg fikk helt anfall, gråt, tenkte at nå er det en annen bedre enn meg, begynte å søke henne opp og se på bilder for så å sammenligne meg selv.

Er dette traumer? Er det noen andre som har opplevd lignende? Jeg må nesten få ordnet opp i tankene mine.. Går ikke an å ha det sånn!
Avatar

yepp

nov 5 2020 - 04:31
dette
har åpenbart sammenheng
med tidligere opplevelser
forklar
typen din dette
hva som skjer
og
skaff deg en proff
å jobbe deg ut av dette med
masse lykke til ;)
Avatar

Re: aliengang72

nov 5 2020 - 09:55
Tusen takk for kommentar! Jeg har fortalt typen min om dette og vi har jobbet oss gjennom ganske vanskelige perioder. Han støtter meg og gir meg forståelse. Allikevel føler jeg at dette har pågått så lenge at jeg begynner å bli lei det.. Skal få hjelp til dette! Tusen takk igjen :)
Avatar

Re: Tror at jeg vil bli forlatt

nov 6 2020 - 11:48
Jeg kjenner meg igjen i det med å søke opp og sammenligne. sjalusi kommer vel som oftest av et dårlig selvbilde, så for min del vet jeg at jeg må jobbe med meg selv. kjæresten min kan si den minste ting som ikke har noe med f.eks. hans x å gjøre, men så klarer hjernen min å vri det dithen at han savner henne.. det er vanskelig og kjipt å ha det sånn - særlig når det er ubegrunnet! det fører bare med seg negativitet inn i det forholdet man er i her og nå. Jeg prøver å tenke logisk og fornuftig på det. hvis den delen av hjernen begynner å tulle det til, prøver jeg å bruker jeg fornuften til å sette ned foten og si til meg selv at det jeg mistenker faktisk ikke er tilfelle. (med det sagt, så skal man jo ikke tolerere sånt som det du har opplevd i fortiden, mtp. utroskap.)
Avatar

Re: kaninsol

nov 6 2020 - 23:12
Så kjipt å høre at du kjenner deg igjen, men samtidig godt på en måte å ikke føle seg alene! Tusen takk for kommentaren din, jeg synes du er veldig flink <3
Avatar

Re: Tror at jeg vil bli forlatt

nov 7 2020 - 15:31
Takk for at du delte :) Fint å føle seg mindre alene, når man går rundt tenker at det kun er en selv som er "gal" :P
Avatar

Re: kaninsol

nov 10 2020 - 20:18
Ja, jeg er helt enig! Tusen takk for at du delte dine tanker også :)
Til forsiden