Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger litt tips. (Kutte kontakt Mamma)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger litt tips. (Kutte kontakt Mamma)

aug 16 2019 - 23:32
Hei, jeg er en 17år gammel jente. Går på Vgs. Trenger litt tips i forhold til å kutte kontakten med mamma. Situasjonen mellom oss er veldig vanskelig og kort fortalt så er hun ikke så bra for meg. Problemet er at jeg ikke har noen inntekt og ingen måte til å kutte kontakt. Moren min bruker penger og bosted som en trussel til å kontrollere meg. Dette vil jeg stoppe selvsagt, men den eneste måten med dette er å klare meg på egenhånd. Noe som er veldig vanskelig siden jeg som sagt har ingen inntekt. hvis jeg flytter ut får jeg borteboer stipend på 4000kr. Leieprisene i Trondheim er min 4000kr for leie av hybel. Hvordan kan jeg klare dette? Er det realistisk og overleve på så lite uten foreldre som kan støtte? Har ikke lyst å ta opp lån på vgs.
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 13:49
Jeg får vondt av å lese dette. Skjønner godt at du vil kutte kontakt med moren din hvis hun bruker penger som maktmiddel.

Jeg ville gått til kommunen og kommet i kontakt med noen du kan prate med. Ikke nødvendigvis psykolog, men kanskje en sosionom som kan hjelpe deg med å finne en løsning. Der kan du få tips til hvordan å komme deg ut av situasjonen. Jeg vet ikke, men tror du har krav på støtte hvis du må flytte vekk fra foreldre pga problemer. Spør kommunen din, ikke vær redd for det. Oppsøk dem allerede i dag.

Klem
Til forsiden