Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tips til å like seg selv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tips til å like seg selv

nov 26 2020 - 02:16
Hei. Jeg har hele livet blitt lært til at jeg ikke er verdt noen ting. Fra barnsalder ble jeg ofte nedprioritert og snakket ned til. Det har selvfølgelig skapt problemer i voksen alder og jeg har veldig problemer med familien som hele mitt liv har rakket ned på meg.

Jeg er lei av å hele tiden tvile på om jeg er bra nok og denne tvilen vet jeg ødelegger mye for meg.

Har noen her noen tips om hvordan man kan like seg selv og bli komfortabel med seg selv? Selvkjærlighet egentlig rett og slett uten å måtte oppsøke psylolog o.l.
Avatar

Lykke til!

nov 26 2020 - 09:51
Kjenner meg igjen. Jeg har drevet med selvhjelp lenge og det eneste som har funka for meg er å gå til psylolog. + Jobbe med den indre stemmen, hele tiden spørre det selv hva du ville sagt til din beste venn, eller barnet ditt, og behandle deg selv sånn. Gode rutiner, alltid se etter hva som gjør deg glad, bli kjent med magefølelsen. Bygge din egen vennekrets/familie,
Til forsiden