Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tenker inni meg at menn tenker på sex i alle sammenhenger..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tenker inni meg at menn tenker på sex i alle sammenhenger..

mars 1 2011 - 01:51
Jeg ser liksom på alle menn som sexgale, ekle griser..
Slitsomt.. Har merka det spesielt godt nå etter at jeg fikk ei lita jente i desember.
Jeg vil ikke at noen menn skal se datteren min naken. ( utenom samboeren min)
jeg blir helt stressa av tanken på at andre menn skal skifte bleie på henne eller bade henne.. Til og med menn i familien. Hvis de kommer inn i rommet når jeg holder på og skifte bleie, får jeg plutselig veldig dårlig tid med og få kledd på henne.
Folk sier til meg at dette ikke er normalt og at jeg er syk i hodet som tenker sånn.
Og da blir jo jeg litt bekymra da.. Er det virkelig så unormalt og tenke litt sånn i dette samfunnet som vi lever i? Man vet jo aldri hva som skjer oppi hodet på andre mennekser.
Avatar

Re: Tenker inni meg at menn tenker på sex i alle sammenhenger..

mars 1 2011 - 14:11
Det er nok ikke så unormalt med den erfaringen som du har men generelt sett så er det ikke det helt store problemet mens dem er så små. Det er greit å beskytte dem men du må ikke tråkke rundt på deres mentale utvikling da det kan utvikle seg senere i livet. Det finnes ingen "riktig" måte å gjøre ting på og man må tilpasse seg mens man holder på. Det er en ganske bratt læringskurve der og alle har sine egne individuelle forskjeller.

Tendensen til å dra alle over én kam er ganske sterk og ubehageligheter fører til at man oppruster sitt forsvar. Til tider er det heldig mens andre ganger trenger man å senke skuldrene litt.
Avatar

Re: Tenker inni meg at menn tenker på sex i alle sammenhenger..

mars 1 2011 - 14:54
Nei, jeg har også tenkt på det at jeg ikke må
la henne merke at jeg er engstelig.. Vil jo ikke at hun skal bli som meg.

Btw. Du er flink til og skrive. :)
Avatar

Re: Tenker inni meg at menn tenker på sex i alle sammenhenger..

mars 1 2011 - 15:30
Det er mye som skjer ubevisst i våre relasjoner til andre og vi blir påvirket begge veier kontinuerlig. Det en må gjøre er å skaffe seg erfaringsbasert informasjon på ulike situasjoner som kan oppstå og innhente informasjonen som er relevant for en selv. Mange vil gjerne snakke med folk som er mest mulig lik en selv og en får dermed ikke den samme "bredden" man trenger for å skape en bedre forståelse av effekten av det som skjer innen non-verbal kommunikasjon fordi ens søken er basert på en speiling og ikke en søken etter ny kunnskap.
En kan kalle det for en sosialiseringsprosess som sikrer "stammesamfunnet". Vi lever ikke i en slik tid og vil derfor ha behov for mer bredde i vår hverdag siden det er mye mer vi må forholde oss til på daglig basis.


Å skrive er vel noe av det letteste man kan gjøre siden en har tid til å foreta veloverveide avgjørelser ved valg av måte å respondere på. Trening gjør også at språket flyter lettere.
Et eksempel på bruk av språket kan legges til en forskjell mellom menn og kvinner. Grunnen til at språket mange ganger blir forskjellig er den normerte variasjonen som er overbrakt oss av våre foreldre. Selv om alt er i endring er det trender og normer som fortsatt gjelder. En kan også merke på mennesker om hvor dem står i livet på måten de kommuniserer på. Ikke nødvendigvis på utdannelse men på forståelse og ordvalg sammen med bruk av metaforer og symbolikk for å fremme et budskap.

Kort fortalt kan man vel si at interpersonal kommunikasjon burde tilegges mer vekt enn det gjøres i dag siden en bedre forståelse forenkler det å forholde seg til omverdenen. En får også muligheten til å utfrordre andre menneskers tankesett og kan sågar ha et pedagogisk tilskudd til en ellers enkel samtale. Om man bygger litt hver dag blir det merkbart til slutt.

Til forsiden