Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spiser meg opp fra innsiden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spiser meg opp fra innsiden

okt 10 2019 - 15:01
Hei

Jeg er i en litt kinkig situasjon, og håper på noen gode råd, eller i det minste noen gode ord.

Min kone og jeg har vært gift i 10 år, og har barn sammen. Som alt annet, så har det vært noe opp og ned, men i det store og hele så føler jeg alltid at vi virkelig har elsket hverandre og "hører sammen".

Etter sommeren begynte jeg å føle at noe var i veien, noe skjult på en måte. Jeg synes hun virket mer likegyldig enn før, mulig det bare er innbilning. På grunn av dette og andre småting i hverdagen, så begynte jeg å føle at hun kanskje var betatt/forelsket i en annen. Skal ikke gå i detaljer, men mistenker at det eventuelt er en mye yngre mann. Min mening er jo at det er greit å bli forelsket i andre, men så kommer det jo an på hva man gjør med det. Og det er det som er problemet. Det er det som spiser meg fra innsiden. Jeg føler at hun ikke kan eller vil gi slipp på det, og fortsetter å gi det næring. I tilfelle synes jeg det er skummelt. Selv om det kanskje er en håpløs forelskelse i en mye yngre fyr, så tror jeg det eventuelt kan ødelegge oss.

Jeg vet ikke om hun skjønner at jeg kan føle at noe skjer. Har et par ganger prøvd å snakke om det, men hun sier at alt er bra, og føler at hun blir litt aggressiv når jeg tar opp slike ting. Jeg er ikke typen som driver og spionerer og smugkikker på meldinger osv, og jeg legger meg ikke opp i om hun har noen uskyldige flørter. Men hvis det er slik at hun er forelsket og driver og forfølger den følelsen, så ser jeg mørkt på det. Jeg ser at hun prøver så godt hun kan å gi meg oppmerksomhet og gjøre at jeg føler meg elsket. Men samtidig har hun sagt noen ting i det siste som jeg ikke kjenner helt igjen fra tidligere, for eksempel at jeg ikke kan forvente noe av henne, og på en måte at hun har det bra hos meg nå, men kan ikke love hvordan det blir i morgen. Så for meg virker det som om hun prøver å helgradere - prøver å holde meg fornøyd samtidig som hun vil holde alle dører åpne hvis det skulle dukke opp noe.

Jeg er en veldig hengiven og følsom fyr. Vi er gift og har dermed valgt å gå sammen livet sammen. For min del trenger jeg å føle meg litt mer trygg på at hun er der for meg for at jeg skal kunne være i dette med hele hjertet.

En stund følte jeg at dette hadde roet seg, men så synes jeg det har kommet tilbake igjen. Og det hjalp ikke da en bekjent nevnte at kona har et "forelsket smil" på trening når en viss person er der og trener samtidig.

Når vi er sammen, så klarer jeg som regel å ikke tenke på det, og da synes jeg alt er deilig. Men sliter når tankene får tak i meg.

Hvis noen gidder å lese dette, så tar jeg gjerne imot svar dersom du har noe å bidra med eller har vært i lignende situasjoner.

Jeg elsker henne av hele mitt hjerte, og er sikker på at hun elsker meg også og vil leve med meg. Men jeg er bare så redd for at hun er så blind av forelskelse akkurat nå at hun ikke skjønner hvor mye skade det kan gjøre å forfølge den.
Avatar

Re: Spiser meg opp fra innsiden

okt 10 2019 - 22:32
Har tenkt mye på deg i ettermiddag etter jeg så innlegget ditt. Jeg har ikke noe konkret råd, annet enn å ringe familierådgivningskontoret i din kommune. Der kan du få time sammen med din kone, og jeg tror at du alene også kan få time angående samlivsrelaterte spørsmål hvis du vil drøfte situasjonen og din kone ikke vil være med. Det pleier å være veldig vettuge folk der og det er gratis.
Til forsiden