Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker kontakt med Kvinner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker kontakt med Kvinner

jan 27 2020 - 07:41
Min beskrivelse om meg:

Omtenksom singel Ungmann her på 27 år som har føttene på jorden, har hjerte for mennesker og er troende. Kan virkelig absolutt flytte på meg. Liker absolutt alt utenom fotball og ball. Sier ikke nei til det andre. Jeg er en mann som alltid kommer at være god, gullig, underbar, respekterende og lyttende. Vil gifte meg og skaffe barn. Jeg er veldig redd for skilsmisse og familiesplid og kommer aldri å skille seg. Men om utfordringer skulle oppstå at begge i ekteskapet fikser ting med Gud i bønn, først og fremst seg selv og være nådige med hverandre, og ikke minst komme huske evangeliet og kjærligsfull, tenk virkelig på hvordan man best møter sin kjære! Selv om det kan være vanskelig!

Liker dyr, natur og friluftsliv

Mer forteller jeg på privat melding!

Hilsninger Gode ØysteinDette ser jeg etter

Hvor er du kvinne som vil ha omtenksom Ungmann som har føttene på jorden, har hjerte for mennesker, og er troende. Jeg er Mannen. Kontakt meg!

Vil ha en kvinne som er kjærlig, god, som setter Jesus først, glad i dyr og som i fremtiden vil gifte seg og stifte familie.

Hun må være ifra 18-40 år.

Skriv ikke og kontakt meg ikke dere som er over 40 år og dere som er under 18 år takk.

Ser også etter vennskap med kvinner og ingen krav på det enn at du er Hyggelig da og ifra 18-40 år!

Mer forteller jeg på privat melding!
Til forsiden