Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker etter en venninne/venninner i hele landet da æ har en del venner av mitt eget kjønn nå

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker etter en venninne/venninner i hele landet da æ har en del venner av mitt eget kjønn nå

jan 31 2022 - 10:28
Hei dokker. Æ søker kun etter en venninne/venninner i Hele Landet ifra aldersgruppen 18-45 år som forstår meg og respektere meg nettopp for den æ e og som aldri dømmer meg nei. Du er overhode ikke i det heletatt nei rett person å bli kjent med og bli min venn visst du ikke respektere meg at æ e: Mine gode sider: Absolutt alltid til å stole på, kjærlig, kjærlighetsfull, omtenksom, snill, lyttende, forståelsesfull, vennlig, trofast, ekstremt god på å holde på hemmeligheter, respekterende, tillitt, trygg og morsom er mine gode sider.

Mine dårlige sider da: Meget dårlig å lage mat, litt utålmodig av og til/sjelden, kanksje litt for tynn, rett på sak og masete en sjelden gang

Liker å gå turer både etter asfalt, ute i naturen i skog, mark og fjellturer, gå på ski på vinteren om noen vil dra på slike turer med meg så tar vi gjerne slike turer sammen, kjøre turer både med bil, firehjuling og snøscooter, liker å høre på musikk, vil gjerne reise å se nye steder. Jeg har et meget åpent sinn så kan gjerne være med på det.

Søker kun etter en venninne/venninner ifra hele landet som man kan finne på noe hyggelig sosialt sammen med og skrive sammen med på nette også. Som vi kan lage veldig mange fine minner med for livet også.

Søker kun etter venner nå av motsatt kjønn da æ har en del venner av mitt eget kjønn da

Mvh

Ensom og Søkende Ungmann på 29 ifra Alta i Finnmark i Nord Norge
Til forsiden