Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker etter en kjæreste

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker etter en kjæreste

sep 25 2021 - 12:41
Jeg er en Singel Ungmann på 28 ifra Alta i Finnmark som er absolutt alltid til å stole på, kjærlig, kjærlighetsfull, omtenksom, snill, lyttende, forståelsesfull, vennlig, trofast, ekstremt god på å holde på hemmeligheter, respekterende, tillitt, trygg og morsom er mine gode sider.

Mine dårlige sider er: Meget dårlig å lage mat, litt utålmodig av og til/sjelden, Kanksje litt for tynn, Rett på sak og Liker Griseprat.

Liker å gå turer både etter asfalt, ute i naturen i skog, mark og fjellturer, gå på ski på vinteren om noen vil dra på slike turer med meg så tar vi gjerne slike turer sammen, kjøre turer både med bil, firehjuling og snøscooter, liker å høre på musikk, vil gjerne reise å se nye steder. Jeg har et meget åpent sinn så kan gjerne være med på det meste.

Jeg har mange drømmer og ønsker for livet å Gifte meg, stifte familie, leve et lykkelig liv sammen med kone og barn.

For å få et meget lykkelig forhold tror jeg det meget viktig at man snakker ærlig og åpent om problemer og at vi begge er villig til å løse problemene sammen. At vi respekterer hverandre, elsker og ære hverandre. At vi absolutt aldri noensinne uansett hva og uansett når er utro, falsk og lyver på hverandre. Vi må og skal absolutt alltid være god og ærlig med hverandre.

Søker etter gode venninner og et helt seriøst langvarig forhold med en kvinne ifra 18-45 år som tar meg for den jeg er, som kan snakke skikkelig Griseprat som jeg også liker, som kan snakke om absolutt alt uten at hun blir ukomfortabel, tabu osv. Som liker og elsker nærhet, kos og det sexuelle som jeg også gjør. Som vet hva hun vil og ønsker. at man snakker ærlig og åpent om problemer og at vi begge er villig til å løse problemene sammen. At vi respekterer hverandre, elsker og ære hverandre. At vi absolutt aldri noensinne uansett hva og uansett når er utro, falsk og lyver på hverandre. Vi må og skal absolutt alltid være god og ærlig med hverandre. Hun må respektere og godta mine gode og dårlige sider, mine interesser, mine ønsker og drømmer for livet osv.

Bare å sende meg en privat melding så snakkes vi!
Til forsiden