Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Smilet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Smilet

aug 6 2011 - 14:07
Jeg sitter her med sorg. Delvis kjærlighetssorg, men mest sorg for å blitt sviktet. For å ha blitt byttet ut kort etter bruddet. Fikk vite i går hun har fått seg ny type. I dag er det bryllup til et søskenbarn. Var med på seremonien tidligere i dag. Og det gikk opp for meg noe jeg hadde glemt. Jeg må smile på sånne ting. Et annet søskenbarn så på meg med et brett smil og ba meg om å smile. Men det har blitt så vanskelig igjen. Å presse på seg et smil. Jeg kan holde en maske, men det er en apatisk maske. Smilet jeg smiler vises såvidt.

Jeg gruer meg til resten av bryllupssamlinga senere i dag. Må smile. Må være sosial..
Bryllupssamlinga kan være koselig.. bare jeg ikke blir minnet på t jeg ikke smiler nok, og hvorfor det er så vanskelig å smile.
Avatar

Re: Smilet

aug 6 2011 - 17:10
Huff...jeg vet hvordan du har det. Har slitt mye med livet mitt de siste par årene, bade med familien, kjæresten min, jobben og meg selv. Gidder ikke gå inn på alt, men du kan tro jeg vet hvordan du har det. Spesielt når jeg jobber i et serviceyrke der jeg møter flere hundre mennesker hver dag, og er tvunget til å være smilende og hyggelig med folk. Du er ikke alene.
Til forsiden