Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter med forholdet til en som har blitt så negativ

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter med forholdet til en som har blitt så negativ

april 25 2020 - 13:26
Har en mann som er så negativ. Jeg kan gi et eksempel på det. Han kom hjem fra Jobb en dag og fortalte om en feil som hadde skjedd der, fordi to kollegaer ikke hadde gitt beskjed om en ting. Det førte til at min mann ,som ikke fikk den beskjeden, ikke hadde gjort neste jobb som skulle gjøres. Hannes konklusjon da var at han har gjort en feil, fordi han ikke oppdaga at det skulle gjøres.... Det går på æra mi, sier han. Og er helt fra seg og vil derfor si opp jobben sin! Disse følelsene blir forsterka når han drikker. Da orker jeg ikke å snakke med han, fordi alt er negativt da. Jeg har prøvd å si til han at det er menneskelig å gjøre feil. Og at den som ikke gjør feil, gjør heller ingenting. Uansett hva jeg sier, så hjelper det ikke.

Dette var bare et eksempel. Han er vanligvis snill og kjekk. Men når han henger seg opp i det jeg ser på som små ting, så er det umulig å snakke med han. Han klarer ikke å tenke positivt i det hele tatt. Det gjør meg frustrert og oppgitt. Slik er det oftere og oftere. Han var ikke slik da vi ble samme for mange år siden. Han har en tendens til å henge seg opp i ting han ikke får gjort noe med likevel. Det kan være tema innen politikk, religion osv.

Hvordan kan jeg få han til å være litt mer positiv, slik som han var da vi ble sammen?
Til forsiden