Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter med damer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter med damer

sep 29 2019 - 21:28
Jeg er en mann som ser bra ut, har en ok jobb. Snill og aktiv livsstil.

Men pga mye problemer tidligere i livet sliter jeg med å få meg kjæreste. Selvtilliten er fot dårlig.

Dette har ført til at jeg begynte å betale for sex. Når jeg ble lei av å ha følelsesløs sex begynte jeg å finne damer på selskapsdame nettsider. Fordi jeg ønsket vel så mye kos og hygge som sex.

Nå er jeg kommet dit at jeg ikke forstår hvorfor jeg ikke bare får meg en kjæreste. Men angsten for å ikke strekke til og ikke være bra nok sitter for dypt.

Er det noen som har noen tips eller tanker rundt dette? Jeg ønsker en saklig diskusjon her :) kommentarer om at det jeg har drevet med er skittent trenger dere ikke bry dere med å kommentere. For oss som ikke klarer normale relasjoner er dette faktisk eneste måten å få seg litt nærhet.
Avatar

Re: Sliter med damer

okt 1 2019 - 01:21
Du er nok ikke den eneste som ikke får helt til å klaffe sammen med noen og utvikle et romantisk forhold. Vi mennesker tenker så mye, det er kanskje noe av grunnen, vi tenker av og til litt for mye. Jeg har ikke noe annet å si enn at du får bare prøve i vei, og by på deg selv selv om det er vanskelig. Noe av det vanskeligste for oss mennesker kan være å forholde oss til og forstå andres sosiale angst.

Hva med å stå på litt og "fake till you make it", da altså å overkjøre den indre kritikeren som sitter på skuldera di og sier at du ikke strekker til. For du skjønner jo innerst inne at denne kråka på skuldera prater mest tull?

Vi mennesker, og sikkert også dyrene, må bare gjøre et og annet for å få den erfaringen vi etterhvert har. Jeg har gjort masse som var jææævla dumt....
Til forsiden