Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter med å finne meg en gjeng/gode venner som jeg trives med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter med å finne meg en gjeng/gode venner som jeg trives med

jan 19 2019 - 13:28
Så situasjonen min er slik at jeg ikke finner/har noen venner som virkelig interesserer meg. Jeg har selvfølgelig noen som jeg kan snakke med vanskelige ting med, men jeg føler virkelig ikke at jeg har noen som jeg er ordentlig knyttet til.. liksom en bestevenn. Jeg har hatt utrolig mange venner opp igjennom årene men det er alltid noe som irriterer meg med alle (ikke at jeg nødvendigvis er perfekt selv, tvert imot) men det ender alltid opp med at jeg ikke klare å holde konakten. OM jeg da møter på noen som jeg observerer er akkurat min type person blir jeg så utrolig stressa over å vær morsom/få vedkommende til å like meg at jeg bare blir en rar versjon av meg selv som jeg ikke kjenner igjen... utrolig vanskelig å formulere hvordan jeg føler det men isåfall er det noen her som føler det samme? Hva er muligens «galt» med meg? Føler liksom at det er nå jeg har siste sjans til å få gode venner til fremtiden siden folk begynner å danne sine «kjernevenner»

-Jente 22 år
Avatar

Re: Sliter med å finne meg en gjeng/gode venner som jeg trives med

jan 19 2019 - 13:40
halla :)

Jeg har hatt det på akkuratt samme måten hele livet, byttet ut venner ofta da jeg alltid fort mister interessen og ikke orker å holde kontakten med de. kan ikke si noe om hva som er galt med deg, men jeg har en tilknytningsforstyrrelse som gjør at det er veldig vanskelig for meg å knytte meg til andre :)
Avatar

Re: Sliter med å finne meg en gjeng/gode venner som jeg trives med

jan 24 2019 - 22:46
Hei,

Jeg er litt yngre en deg men jeg har også problemer med å finne noen gode venner jeg kan snakke med om ting og være sammen med å trives. Jeg har også begynt og tenke at jeg er litt anderledes. I min mening er det ikke noen galt med deg.
Avatar

Re: Sliter med å finne meg en gjeng/gode venner som jeg trives med

jan 25 2019 - 05:26
///// hva vil du annse som annerledes?
Avatar

I know

mars 2 2021 - 22:21
Jeg kjenner meg igjen!! Er ikke lett. Har to gode nå, i en alder av 30 og håper å møte på fler. Man finner noen langs veien når man går gjennom livet som er verdt å holde på, som blir dine nærmeste. De som alltid er fint å være med. Bare fortsett å gå, så dukker de nok opp!
Avatar

Hei

mars 24 2021 - 20:58
Det føles som om jeg kunne ha skrevet innlegget selv. Jeg føler akkurat det samme. Jeg har noen venner, men føler meg ikke knyttet til dem og føler noen ganger irritasjon. Samtidig som jeg selv ikke føler meg tilstrekkelig nok i vennskapet. Ganske rart det der. Jeg er jente 22 også foresten.
Avatar

Heihei

april 25 2021 - 01:08
Jeg føler også at jeg kunne ha skrevet den teksten der selv! Jeg er også jente 22 :)
Har noen venner, men ingen jeg føler egentlig passer med meg på en måte.
Til forsiden