Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skulle så gjerne hatt..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skulle så gjerne hatt..

mars 12 2021 - 01:06
..et lite knippe med ekte venner. Et lite nettverk. Noen som bare aksepterte ting som de er. Noen å stole på. Og kanskje en ekstra nær. En ekstra nært og gjensidig vennskap. Føler at jeg fryser i innvendig. Kjærlighet, nærhet og varme var ikke for meg..
Avatar

huttemeitu

mars 12 2021 - 03:37
du er ensom
ja du er alene
i jammerdalen
du står alene
i alle jordens
utfordringer
alle livets kamper
må du kjempe alene
skulle ønske det
ikke var slik da <3
Avatar

Hei

mars 12 2021 - 06:36
Det er ett men Alien en dag drar vår sjel når den blir fri fra jordas smerte ett sted som kommer til å være så levende.En dag skal vi alle hjem til det vakre og fine alt blir sterkt og levende og all jordas smerte vi har levd her vi drar fra den så drar bevvistheten vår til ett Friere sted,Ett umaterialistisk sted hvor tid ikke eksisterer.Vi er alle åndelige vesener med kroppene når vi ikke trenger det lenger drar åndene.Utenforlivet dette passerer også akkurat som mye annet passerer dette livet.Livet er tøft men det går over også dette livet.
Avatar

Re: Skulle så gjerne hatt..

juli 6 2021 - 00:52
Jeg har også drømt om dette hele livet - å ha "min" gruppe, føle tilhørighet. Med årene har jeg funnet ut at jeg på mange måter har det best når jeg er helt alene - men savnet dukker opp iblant likevel <3
Avatar

Re: Skulle så gjerne hatt..

juli 20 2021 - 15:18
Min erfaring er at man skal være veldig forsiktige med å anta noe som helst om hva andre tenker og føler, annet enn det de selv uttrykker. Og for at systemene i samfunnet vårt (f.eks. helsevesenet) i det hele tatt skal fungere, er det helt grunnleggende at ansvaret for å uttrykke (kommunisere) sine ønsker ønsker og behov _på en måte som er forståelig for andre_ må ligge hos det enkelte individ.
Til forsiden