Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så mamma i dag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så mamma i dag

nov 21 2008 - 00:02
Merkelig å skrive ordet mamma har ikke brukt det på veeeeeeeeldig lenge.Jeg så henne i dag og ganske nært jeg satte meg ute på en benk i en park og så ser jeg en høy kvinne med en hvit hund komme! Jeg kjente henne ikke igjen før jeg så ansiktet hennes.Da kjente jeg at jeg ble redd og nervøs og jeg så ned i veska og begynte å "lete" der.Hun gikk heldigvis forbi vet ikke om hun kjente meg igjen!Hun så seg redd tilbake før hun gikk forbi meg.Hun så veldig sliten ut og tynn jeg har så vondt av henne JEG ØNSKER DEG ALT GODT MAMMA OG AT DU KOMMER PÅ BEDRE TANKER OM Å SØKE HJELP!JEG ØNSKER DEG TRYGGHET GOD HELSE GLEDE OG BESKYTTELSE FRA MERE VOLD! IKKE MERE VOLD!
Jeg begynte å se meg tilbake redd for om hun skulle komme bak meg og begynne å kjefte på meg og eller angripe meg fysisk som hun prøvde sist jeg så henne i slutten av 2001!Så ble jeg ganske opprørt og lei meg og trengte å sende en melding til en, men hadde ikke mobilen med!FAEN! ropte jeg høyt.Og så begynte jeg å gråte for det hele er så sinnsykt vanskelig.Jeg har også blitt utsatt for vold nå i jan 08 av en nabo mann som ruser deg på amfetamin og en annen nabokvinne for ca 8-9 år siden GRUSOMT!Mest ang han mannen, som gudskjelov har flyttet nå!JEG ADVARER: ALDRIG FLYTT I KOMMUNAL LEILIGHET! Hun moren min er alkoholiker og hasjmisbruker vært det hele livet mitt untatt når hun gikk gravid med meg!Det vil nå si 34 år! Hunden hun hadde en hvit tispe så i godt hold ut takk og lov. Var bekymret for hunden når jeg hørte fra en som kjenner henne at hun ikke kom seg ut og luftet henne nok!Jeg er sint og såra på mormor som neglisjerer dattera hennes tenkte jeg i dag at fy faen du må kunne ta deg av dattera di søke hjelp til henne PRØVE ALT! Og går det ikke så har du ivhertfall prøvd og kan gi meg en bedre følelse!At andre og ikke bare jeg bryr meg og jeg har prøvd jeg har gitt opp for 8-9 år siden.JEG HAR GJORT MITT!Jeg klarer ikke mere må fokusere på meg selv og bygge meg selv opp for jeg sliter som faen etter en oppvekst med alt av grusomheter !Fysisk og psykisk vold,grov omsorgsvikt,incest,bråk og vold sett moren min blitt mishandla som jeg nå igjen begynte å lure på om hun har blitt utsatt for noe mere har hun fortsatt kontakt med voldelige exen Bernt!SOM JEG SKAL ANMELDE! Fy faen som jeg hater den mannen som har ødelagt meg og moren min!Jeg så selvsagt at hun er sterkt preget av volden hun har opplevd! Og det vil jeg anmelde håper for guds skyld at det blir tatt imot og at jeg ikke får beskjed om at det er FORELDELSESFRIST SOM HAR GÅTT UT! Til hælvete med den og det mener jeg virkelig TIL HÆLVETE MED DEN! Så moren min og jeg kan få tilbake noe av det han ØDELA!TIL HÆLVETE MED HAN BERNT HÅPER DU FÅR DEG EN VOND LÆREPENGE!Håper du lider for hva du har gjort med oss!
Til forsiden