Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte

juni 30 2018 - 12:58
Hvordan skal man starte samtalen på en morsom og flørtete måte uten at det blir kleint og dirty, Hvordan snakker man med jenter slik at samtalen blir godt igang på en morsom, utviklende og ulogisk måte uten at det blir kleint og dirty?

Forslag
Avatar

Re: Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte

juni 30 2018 - 15:14
Nå stiller du bedre spørsmål :)

Svar:
Ved å genuint ha det riktige mindsetet ovenfor dem ("jeg VEIT jeg er bra nok for deg"), og å flørte med dem (direkte eller indirekte signalisere at du faktisk har en seksuell intensjon med dem).
Kommer du fra riktig mindset, samt har grunnleggende sosial intelligens, så går flørtinga naturlig.

Det blir "kleint" når du ikke virkelig tror på deg selv (eller ikke en gang later som at du tror på deg selv), for da blir ikke jenta tiltrukket av deg. Hun ser deg da isteden bare som "en desperat/needy fyr som prøver seg på henne", og ønsker å bli kvitt deg/å komme seg ut av situasjonen så raskt som mulig (spesielt hvis hun er attraktiv).

(At ting blir "kleint" er uansett noe du må bli vant til, for uansett hvor mye du tror på deg selv så vil du aldri kunne matche alle jenters "personlige type fyr". Hva éi jente oppfatter som selvsikkerhet er ikke nødvendigvis det samme som hva ei annen jente oppfatter som selvsikkerhet - selv om det vanligvis er det.
Den gode nyheten er imidlertid at når du virkelig tror på deg selv, så er du ikke redd for at ting skal bli "kleint" med ei jente.)

At samtalen og dynamikken mellom dere blir litt "dirty" er bare bra, hvis det som sagt gjøres på riktig måte i konteksten av flørting.Hvordan å få det riktige mindsetet er et helt eget kapittel, men det kommer hovedsakelig av å ha hatt masse positive erfaringer med jenter.

Men hvordan få det riktige mindsetet hvis man ikke har hatt masse positive erfaringer med jenter?
Ved å starte i det små:
Smil lurt til dem på en vennlig måte. Ert dem litt på en vennlig, men utfordrende måte under samtaler. Merk deg de positive reaksjonene de gir deg. Hvis du gjør dette flere ganger så vil det etter hvert gi deg mer tro på at du er bra nok for dem, siden du merker at de faktisk tiltrekkes av deg.

Utover dette er det vanskelig å forklare "hvordan" i ord. Det er egentlig noe du må observere hos andre menn som gjør det riktig, for at du skal kunne forstå hvordan det hele egentlig "ser ut" i praksis.
Avatar

Re: Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte

juni 30 2018 - 15:54
Det kommer aldri til å gå bra med meg med å finne kjæreste:( Vet ikke hvordan starte samtale, utvikle samtalen osv osv

Ekstremt kritisk vanskelig dette, like vanskelig som å tro at Fjell skal bli til Elefant.
Avatar

Re: Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte

juni 30 2018 - 16:31
Før du går helt i kjelleren her: Har du normal sosial intelligens? Er du med andre ord i stand til å lese kroppsspråk og ansiktsuttrykk hos andre mennesker, og forstå "sosiale koder" i forskjellige situasjoner, slik de fleste mennesker kan?
Avatar

Re: Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte

juli 30 2018 - 20:23
Man blir ofte en bedre samtalepartner av å snakke med folk. Øvelse gjør til en viss grad mester. I tillegg kan det å lese mye, bidra til å øke ordforråd og antall samtaleemner. Det kan også være lurt å følge litt med på hvordan folk du synes er flinke til å føre samtaler, snakker om.

Som gummybear sier, er det viktig å kunne lese kropsspråk og forstå sosiale koder. Om man ikke han dette, er det vanskeligere, men dette kan også læres!

Ofte stopper samtaler opp fordi det egentlig ikke var en samtale. Man begynner kanskje med "Hei hvordan går det" til en fremmed person på en datingside. Da vil man kunne risikere å få svaret "bra" tilbake. Rett og slett fordi man ikke kjenner vedkommende. Hvis man derimot starter med "Du hadde mange flotte bilder fra turer på fjell og i marka! Er du glad i å gå på tur og hva er ditt favorittsted?" Her har du et ufarlig, men godt utgangspunkt for en samtale. Personen vil da kanskje fortelle om hvor godt hun liker å gå i Trollheimen. Har du vært der, kan du si noe om det, hvis ikke kan du spørre om det stedet. Dette er jo bare et eksempel på hva du kan snakke om. Det kan som jeg i andre tråder har nevnt, være smart å lete etter noen med felles interesser, verdier og holdninger. Hva er dine interesser og verdier? Kanskje det er der du må begynne.
Til forsiden