Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Relasjonsproblemer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Relasjonsproblemer

april 4 2022 - 09:00
Hei.
Jeg er i en vanskelig situasjon da min samboer har fått en jobb som krever flytting og bosteds endring.
Når hun ville i denne bransjen som den nye jobben er hadde jeg et krav og det var at jeg ikke ville flytte.
Hun har gått bak min rygg og søkt jobb, og også godtatt jobben vell vitende om at hun må flytte til ny kommune.
Vi har to barn på 6 og 8 år som har et veldig godt nettverk her vi bor nå med mange venner, trygge voksenpersoner, fritidsaktiviteter og besteforeldre.
Hun har tidligere sagt at hun ønsker å avslutte forholdet og at det beste er hvis vi flytter til den nye kommunen sammen, men at vi bor hver for oss. Jeg har sagt at det er uaktuelt.
Hun har nylig sagt at hvis jeg blir med på flytting skal hun ikke gjøre det slutt, men heller satse på forholdet.
Jeg ønsker å være sammen med hun, men tilliten min til henne er veldig tynnslitt. Og jeg finner meg ikke i å bli truet for å flytte.
Flytter vi kan hun i realiteten gjøre det slutt etter to uker, å jeg og barna blir sittende igjen ii ny by uten å kunne flytte tilbake( man må ha samtykke fra begge foreldre for å flytte ut av kommunen man bor i).
Jeg sliter med tanken på at mor er villig til å flytte fra barna sine hvis hun ikke får det som hun vil, og jeg sliter med valget jeg må ta.
Avatar

Re: Relasjonsproblemer

april 4 2022 - 09:45
Så i realiteten så ser du for deg å bli aleneforelder enten der dere bor nå, eller i en ny by? Da høres det ut som best å bli hvor dere bor nå, av hensyn til barna primært og av hensyn til deg selv også.

Hvis dere har god kontakt med familien rundt dere, kan du snakke med disse om situasjonen?

Du sier at du sliter med valget du må ta. Hvis det er slik at hun ikke kan flytte barna uten din godkjenning. Hvis du står i at du rolig blir hvor du er sammen med barna, så er det hun som må velge, ikke du.

Blir du aleneforelder, så klarer du det helt fint! Og aller best med med omgivelsene som du beskriver.
Avatar

Re: relasjonsproblemer

april 4 2022 - 15:47
Sånt synes jeg ikke man kan gjøre, enig med deg i det.

Jeg kan jo forstå at det er veldig om å gjøre for henne å få den jobben, men allikevel... Er det noen muligheter for at hun kan pendle da? Så kan dere se an hvordan dere føler det når dere får mer avstand(med tanke på forholdet altså)?

Lykke til!
Til forsiden