Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Relasjonsproblem med mamma

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Relasjonsproblem med mamma

aug 3 2019 - 22:59
Hei jeg er ikke helt sikker hvor mange personer som har hatt det slik som meg, siden jeg har ikke hørt så veldig mye om det. Jeg har vært i en psykisk vold forhold med mamma. Jeg har bodd sammen med mamma i 22 år. Jeg har vært i et kontrollerende forhold med henne helt siden jeg har blitt født. Det var ikke før jeg flytta til Trondheim for snart 1 år siden da jeg fant det ut. Men jeg gikk veldig mange runder rundt meg selv. Fordi jeg viste at noe ikke stemte. Jeg er ganske sikker på at jeg har vært utsatt for ekstremt psykisk vold. Jeg hører veldig lite om det tema om psykisk vold. Det er derfor det har gått 23 år før jeg har faktisk turt å snakke om det. Jeg trodde jo dette var normalt. Jeg har alltid vært sjalu på hvorfor andre mødre og datter har hatt et veldig close forhold, men jeg ikke hadde det med min mamma. Det er så mye jeg kunne skrive som kunne hjulpet flere folk som tror det er i samme situasjon. Men det er vanskelig for de som er i situasjonen å innse at noe er galt.
Det er vertfall det jeg har opplevd. At når du er en kontrollerende forhold med en person som er flink med å manipulere og gir det konstant dårlig samvittighet så er det vanskelig å bryte det mønsteret. Og den følelsen at man svikter sin egen mor. Jeg håper jeg får skrevet ned dette og prøve å knuse noen tabuer og kanskje få en respons for de folka som har vært innom det samme. Jeg ønsker alle dere en god / fin kveld / dag videre <3 Ta vare .

xo Jente 23 år Trondheim - Ålesund
Avatar

Godt sagt

aug 3 2019 - 23:14
Hei.

Jeg syns du er veldig klok og reflektert i det du skriver.

Jeg har selv slitt med dårlig samvittighet i forhold til min egen mor i mange år, fordi jeg ikke var glad i henne. Da jeg selv flytta ut, ville jeg lengst mulig unna henne, og ikke ha kontakt med henne.

Det tar tid å innse at man har blitt manipulert, særlig når en har vokst opp med det og ikke vet om noe annet. Det høres da ut som om du ser dette klart og står støtt nå - at du har tatt valg for deg selv som er godt for deg selv.

Lykke til videre!
Avatar

Hjerte

aug 3 2019 - 23:42
Tusen takk <3 Det er så godt å høre det fra andre som også har opplevd det samme , men på samme tid så er det litt vondt å :( <3

Ta vare du å
Avatar

Re: Relasjonsproblem med mamma

aug 11 2019 - 14:53
Klarer du å si noe om hva slags psykisk vold det var? Eksempler på hva som ble sagt osv?
Til forsiden