Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd for å gjøre samme feil

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd for å gjøre samme feil

nov 16 2018 - 18:54
Jeg har akkurat kommet meg ut av ett ekteskap som inneholdt både psykisk og fysisk vold. Det første mer enn det siste. Etter 5 år har jeg endelig klart å høre på magefølelsen min (som var der fra første stund) om at dette aldri har vært riktig og fått innvilget separasjon.

Jeg har alltid sett på meg selv som sterk psykisk, men ser jo nå hvor svak jeg egentlig har vært og er fortsatt. At jeg har latt meg manipulere til de grader er fortsatt skremmende å tenke på og etter psykologen min fortalte meg at jeg har blitt traumatisert av forholdet ble jeg enda mer skremt. Hvordan kunne jeg la det gå så langt?
Vel, det er over nå og jeg kan starte å se fremover. Utfordringen nå er at jeg allerede har blitt ny samboer og føler alt for ofte at jeg har det på samme måte som før. Det er ingen vold i det nye forholdet og heller ingen utroskap (som jeg vet om!) som i det tidligere, men han gir meg ofte den samme følelsen som jeg har hatt før og det liker jeg dårlig.
Gjør det slutt sier du? Vær alene og få det bra med meg selv? Ja, det siste er det mange som har sagt. Og jeg tenker vel innerst inne at det hadde vært det beste selv noen ganger...men jeg orker bare ikke tanken på å være alene, og jeg er redd for at det er jeg som gjør at min nye samboer og jeg krangler så mye. Jeg har så mye aggresjon i meg etter ekteskapet og blir fort sint om vi ikke er enig da dette minner meg om ex mannen. Jeg sier stygge ting som jeg ikke mener og akkurat dette skjønner jeg at min nye samboer ikke tolererer. På den andre siden så visste han hva han gikk inn i, jeg har vært åpen og ærlig om hva jeg har vært igjennom og jeg har prøvd å forklare han hva som gjør meg sint.

Problemet nå er at jeg ikke lenger klarer å skille mellom når det er jeg som er urimelig og ikke. Han blir fort sur og da snakker han ikke til meg, og om han gjør så er det bare for å fortelle meg at jeg har store issues...noe jeg vet godt at jeg har så han trenger virkelig ikke dytte det inn i hodet på meg hver gang vi har en krangel.
Jeg føler meg så fortvilet, vi har kun vært sammen i 4 mnd og vi krangler ordentlig flere ganger i uka. Han er vekk i 2 uker av gangen da han jobber offshore, men selv da så klarer vi å krangle på tlf eller sms. Jeg har akkurat blitt ferdig med ett ekteskap fullt av krangling og så er jeg i ett nytt som vi krangler like mye (bare om andre ting).

Jeg kunne skrevet en hel bok om mitt ekteskap og nåværende forhold, men spørsmålet jeg stiller meg hele tiden er :Hvordan vet jeg om det er jeg som er urimelig eller om jeg bare gjør samme feilen en gang til? Jeg følte meg ofte ensom i ekteskapet mitt og jeg føler meg ensom nå. Føler jeg ikke blir forstått og hørt.
Jeg har noen få venner og også familie som jeg vet jeg kan snakke med, men føler det var nok at de var der for meg når ekteskapet var slutt. Jeg orker ikke å bry andre og for å være ærlig så har jo de fleste nok med seg selv.
Har aldri prøvd forum før, men kanskje det finnes noen andre litt ensomme sjeler som føler det på samme måte som meg?

Peace out!
Avatar

Re: Redd for å gjøre samme feil

nov 16 2018 - 18:57
Og sorry for at jeg ble så ivrig med skrivingen at jeg helt glemte avsnitt i teksten!!! :(
Avatar

Re: Redd for å gjøre samme feil

nov 16 2018 - 19:02
Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om å væe usikker på om jeg er urimelig eller ikke. Du kan gjerne sende meg en venneforespørsel hvis du ønsker.

Du kan trykke på innlegget ditt og redigere det. Det hjelper utrolig mye med avsnitt i en tekst når en skal lese den.

Til forsiden