Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykisk vold i ekteskapet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykisk vold i ekteskapet

jan 8 2019 - 20:55

Hei,

Det er første gang jeg skriver her.. det er Fordi jeg føler meg ensom og har ingen familie eller nær venner som kan støtte meg psykisk.

Kort sagt har jeg bodd med min mann i snart 15 år, og vi har et barn sammen på 10 år. De siste 7-8 årene har jeg slit så mye med forholdet til han og hans møte han behandler meg og barnet . Alt begynte den dagen han begynte å ruse seg med alt mulig, da ble Han en helt annen person som jeg knapt kjenner til.

Han pirker nesten på alt hjemme og har meninger om alt. Alle mine venner kan bli kalt horer Fordi de er skilte eller er bare generelt horer. Stygge ord blir sagt om meg, mitt utseende , familien min, måten vi spiser, vennine til barnet vår og mye annet som ikke er lett til å beskrive her.

Verbale trusler kommer ut når jeg snakker om skilsmisse. Min selvtillitt er på bunnen av, siden han bare drar meg ned og ned. Han er ikke en frisk person , han missbruker fortsatt noe som jeg ikke vet Hva det er. Når jeg snakker om skilsmisse er han først enig i, deretter begynner han å grave alt som har skjedd i fortiden.. absolut alt og mener at alt er min skyld og ingenting er et resultat av hans dårlig oppførsel. Han Klarer ikke til å holde kjeft foran barnet Selv om jeg gjentatte ganger har sagt at han ikke kan skrike og diskutere foran barnet. Jeg føler med så svak og jeg vet at jeg må komme meg ut av Dette forholdet ellers blir jeg gal snart. Trusler er alltid med, og Selv om han er 13 år eldre enn meg kan ikke engang diskutere om noe med meg uten at det endrer med krangling isteden for et fornuftig resultat .. jeg er lei av livet , jeg er Ganske deprimert. Han hele tiden sier at jeg er en dårlig mor og en dårlig kone.. Mens jeg ser at jeg gjør alt for barnet Mens han er alltid sliten og vil sove.. det eneste hjelpen han kan gjøre er å handle mat.. thats it.. når han ikke misbruker noe er han ok og liksom snill men han kan klikke for alt små bagateller. Ut ifra tidligere erfaringer med politiet og barnevern så tørr jeg ikke til å ta kontakt med dem igjen.. jeg vil ikke miste mitt barn siden jeg har blitt i det forholdet i så Mange år. Hva ville dere ha gjort hvis dere var meg?
Avatar

Re: Psykisk vold i ekteskapet

jan 8 2019 - 21:44
Google etter et krisesenter i ditt område og ta kontakt, så kan de hjelpe deg med å finne en løsning.

Du kan ringe anonymt eller møte opp direkte, uten timeavtale eller henvisning.
Avatar

Re: Psykisk vold i ekteskapet

feb 17 2019 - 22:59
Hei, jeg brukte krisesenteret i mitt tilfelle, de er utrolig hjelpsomme og vet hva det er snakk om. Du burde ikke ha det sånn som du beskriver. Jeg kjenner igjen så mye i det du skriver, min mann ruset seg også. Og sinne, og beskyldninger om alt, jeg kjenner meg igjen, ja. Jeg kom meg ut, heldigvis. Det er håp, du klarer mer enn du tror, finn gode venner og personer som kan være der og som forstår. For du kommer til å trenge de personene. Hvis du vil kan jeg godt dele litt med deg hvordan jeg kom meg ut. Håper du finner ut av det, klem.
Til forsiden