Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykisk syk mann/far

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykisk syk mann/far

mars 30 2018 - 22:50
Ligger i senga mi på hytta. Er redd. I naborommet ligger min tenåringssønn. Har nettopp hatt en samtale med han, og skal nå prøve å få sove litt. Må unnskylde og roe ned På badet ligger min mann/hans far. Full. Pyr.Lurer av seg masse fraser om at han er ikke verdt noe- ønsker å dø- alle hater han. Nok en gang har han drukket alkohol som han vet han ikke tåler. Beklageligvis ble jeg så sinna at jeg måtte kjefte på han. Dette hørte sønnen også. Måttebeklage at jeg ble sint.

Min mann har borderline personlighetsforstyrrelse. Har gått i terapi, uten mye hjelp. Synes selv han ikke har det bra. Blir ofte sinna. Trist. Stille.

Joda jeg har mange ganger ønsket og prøvd å gå. Men redselen min for at han skal bli så deprimert at han skal ta sitt liv holder meg tilbake.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vil ikke leve sånn mere. Vil skåne min sønn. Synes synd på min mann. Føler at jeg desverre ikke kan hjelpe han mere.

Hvor kan jeg søke råd og hjelp? Føler meg så alene og redd. Behandleren hans er nå sykemeldt så vi vet ikke noe om videre oppfølging. Dermed kan jeg ikke ringe han heller.
Avatar

Huff

april 21 2018 - 08:40
Du treng nokon som vil høyre på deg, og snakke med deg. Samtalepartner . Ikkje lett å sortere i alle problemstillingane dine åleine .
Til forsiden