Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Problemer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Problemer

mars 18 2018 - 16:28
Jeg har i dag vært hos familien min for å spise middag. I den anledning så kom broren min hjem fra en lengre tur.
Etter ca 1 time begynte mamma å gå meg på nervene. Alle bevegelser hun gjør påvirker meg + stemmen hennes også påvirker meg psykisk. Har minner fra barndommen der hun ville ha dyp kontakt og speisielt med øynene, dette har satt dype spor i meg og blir lett påvirket rundt henne. Hun har ikke vært annet enn støttende for meg når jeg har vært syk, men nå begynner jg å lure på om faktisk hun har skylden for noen av mine problemer.

Føles som hun ville komme så nære meg fordi hun var redd for å miste meg på en måte, men jeg sliter såpass mye med det at det er nesten en pine å gå igjennom det. Har googlet litt og funnet ut jeg kanskje er scizotyp også, altså ha problemer rundt de nærmeste.
Dette var i dag så vanskelig for meg at jeg bare måtte reise uten å spise familiemiddagen de hadde brukt hele dagen på å lage. Gråt halve veien hjem, fordi jeg er så glad i min mor, men sykdommen ødelegger så inderlig mye.

Hadde vært fint å få noen synspunkter så jeg kan tenke lyst på livet igjen. Jeg elsker min mamma, men må bearbeide desse vonde følelsene
Til forsiden