Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Problemer med å stole på folk.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Problemer med å stole på folk.

april 13 2019 - 23:10
Hei! Jeg har problemer med å stole på folk, og det er veldig slitsomt både for meg og for de. Spesielt siden de ikke har gitt meg noe grunn til å ikke stole på personen.

Er det noen som har råd eller tips?
Avatar

Hei

april 14 2019 - 02:36
Jeg skjønner deg så godt har samme problemer.Det er vanskelig med tillit til mennesker og man er utrygg og stoler ikke på det mennesker sier.Man stoler ikke at noen vil en godt od da blir det så vanskelig med relasjoner.Jeg er alltid mistenksom overfor mennesker og noen ganger sier jeg ikke engang at jeg ikke stoler.Det er den indre utryghet som alltid er der.Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med fastlege og vurdere psykolog dom kan hjelpe deg med dette for du har det vondt og de rundt deg også.Jeg føler det hjelper å gå hos psykolog.Har du kanskje vært sviktet el hatt grunn fra tidligere til å ikke stole på mennesker?
Til forsiden