Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

sep 11 2021 - 06:31
Vet ikke helt om dette tema passer under ensomhet, kjærlighetssorg eller relasjonsproblemer. Poster derfor temaet alle plasser.

Er en mann som ufrivillig har kommet i den situasjonen at partneren ikke lenger er seksuelt interessert og/eller ikke lenger har seksuelt behov/følelser for meg.

er det noen andre som er i samme situasjon? Ønsker svar fra både menn og kvinner.

Hvordan opplever dere det? Hvordan løser man en slik situasjon?

Dersom det er vanskelig for dere å svare her, er det bare å sende en venneforespørsel så kan vi ta det på privat melding.
Avatar

Re: Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

sep 20 2021 - 10:32
Er hun enda forelsket i dag da? Og har du spurt om hvorfor det ble sånn? Noen folk er bare ikke interresert i seksuell aktivitet. Men det må jo være en grunn til det hvis hun var det før?
Avatar

Hei Karoline2000

sep 20 2021 - 10:50
Dersom du sender meg en venneforespørsel så skal jeg svare deg der. Føler det blir for privat å ta detaljene i plenum. Dette fordi noen kan komme til å få kjennskap til min identitet og da er det ikke så kjekt å ha publisert alt i offentligheten.
Til forsiden