Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Panikkangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Panikkangst

juni 1 2008 - 12:56
Jeg lider av panikkangst som gir meg redusert livskvalitet. Føler meg fanget i mitt eget sinn fordi jeg ikke klarer å mestre situasjoner som gir meg angsten. Når angsten kommer, er den så sterk at jeg blir redd for angsten. Hjerte slår, svetten renner av pannen og jeg blir veldig redd, så redd at jeg er redd for å dø.
Følelsen av og ikke få empatisk støtte fra sine næremste, er uutholdelig. Jeg ønsker å sette meg ned og tenke på hva det er som gjør livet mitt vanskelig, som gjør at jeg får panikkangst. Jeg vil ikke la andre bestemme veien eller hastigheten, bestemme hvor jeg skal, eller hva jeg skal gjøre. Jeg vil ha noe å leve for, ikke mye å leve av.
Den eneste virkelig død er den du dør hver dag ved at du ikke lever. Sånn føles min panikkangst.
Avatar

Re: Panikkangst

juni 3 2008 - 00:17
Hei. Du belyser de problemene og de ting som alle de med panikkangst sliter med på en veldig fin og ikke minst forståelig måte. Panikkangst er en form for angst som, etter min mening, forringer livet og isolerer alle de som sliter med det.Man får i tilegg angst for angsten.Og dette gjør at vårt liv innskrenker seg til og bevege oss kun i nærmiljøt. Angst sjenerelt er en lidelse som krever knallhard jobbing og som kan tappe deg for krefter når du begynner og ta tak i det.Det kan friste og gi opp, men ikke gi opp,stå på og tenk på at du skal klare det. Angsten har en årsak som man i mange tilfeller ikke er klar over og i noen, så er årsaken kjent. Gå tilbake i tid, til den første gangen angsten oppstod og tenk på hvordan livet ditt var da. Var det noe du var redd for,familieforhold,osv,osv. Men gjør dette med en terapaut eller en annen fagperson. Håper mine råd kan hjelpe deg slik at du får et verdig liv og ønsker deg lykke til
Til forsiden