Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

På vei inn i et forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

På vei inn i et forhold

nov 3 2020 - 20:47
Hei alle sammen!

Jeg er for første gang på vei inn i et forhold og har i forbindelse med det ett spørsmål: Hvor tidlig burde man fortelle om psykiske lidelser?

Jeg har slitt med angst og depresjon så lenge jeg kan huske, noe som naturlig nok påvirker meg i hverdagen. Jeg er mye bedre nå enn jeg har vært på lang tid fordi jeg endelig får ordentlig hjelp, men slikt går jo ikke akkurat over på dagen.

Jeg har vært veldig flink til å holde folk på avstand og trekke meg unna om noen kommer for nære, men det gjorde jeg ikke når det kommer til denne gutten jeg nå er på vei inn i et forhold meg. Jeg vet ikke helt hvordan det skjedde, men det har det gjort. Og selv om jeg synes det er utrolig skummelt og vanskelig er det også veldig koselig. Han får meg til å smile og generelt føle meg bra, og det bare føles litt rart.

Jeg har fortsatt dårlige perioder og jeg har en tendens å bli «dårligere» under eksamensperioden, fordi jeg blir så veldig sliten. Og jeg er redd for at dette påvirker denne relasjonen på en dårlig måte, iallfall om jeg ikke sier noen ting. Jeg tror jeg kan komme til å bli mer reservert og trenge mer tid alene. Noe som kanskje ikke er like forståelig for noen som ikke har kjent på dette selv. Så når forteller man slike ting? Og hvordan gjør man det i det hele tatt?

Jeg er ganske sikker på at han vet noe, men jeg vet ikke hva han vet. Basert på noen ting jeg har sagt tidligere så regner jeg med at han har plukket opp ett eller annet.

På forhånd tusen takk for alle svar og hjelpende ord.
Mange hilsener jente 21

PS Vi har hatt en greie/drevet på/datet i litt over tre uker og kjent hverandre siden starten av august. Vi har ikke direkte sagt at vi er i et forhold, men det føles sånn, om det har noe å si. Vi møtes hver dag og snakker mye sammen
Avatar

nååååå

nov 11 2020 - 04:18
ja
det greieste
er å få ting på bordet
hvorfor
vente med det?
du blir jo
bare gladere i ham
og det blir enda tøffere
alt sammen
go for it ;)
Til forsiden