Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker kontakt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker kontakt

sep 30 2019 - 18:00
Ønsker å komme i kontakt med kvinner ifra 18-40 år for å bli kjent og snakke om absolutt alt. Absolutt ingenting skal hun være redd å snakke om. Hun må gjerne være ekstremt åpen, direkte, frempå, klein.

Send meg melding

Hei.

Vi i administrasjonen har redigert bort et par ord fra ditt innlegg som var upassende. Vi minner om kjørereglene inne på Forum om å passe på ordlyd og oppførsel.

Vennlig hilsen
Admin
Avatar

Hei

okt 3 2019 - 00:58
Du finner nok ingen kvinner som er åpen om absolutt alt.ingen mennesker forteller alt og det bør man heller ikke gjøre.det er en ting å være åpen som person og prate om ting men absolutt alt er skremmende for alle mennesker enten kvinne el mann.
Avatar

Re: Ønsker kontakt

okt 3 2019 - 02:42
Helt enig i det mrsfreak sier. Det er forskjell på å være åpen og totalt grenseløs, og jeg kan ikke se for meg annet enn at en person som er sistnevnte, også har et ubalansert forhold til seg selv, og risikerer å la seg overstyre av andre. Det er generelt ikke en sunn egenskap å forvente av noen.
Til forsiden