Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker en trygg tilknytningsperson.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker en trygg tilknytningsperson.

nov 6 2020 - 17:44
Hei. Jeg har aldri skrevet noe på denne siden før. Men jeg prøver meg. Jeg har lenge tenkt på at jeg trenger en nær relasjon til en voksenperson i mitt liv. Det mangler jeg så sårt. Min mor har slitt med rus og depresjoner så lenge jeg kan huske, og min far er ikke tilstedeværende selv - til tross for at han kjenner til at jeg ikke har noe forhold med min mor lengre. Jeg valgte å bryte med henne i voksen alder. Dessverre har jeg heller ikke noe nært forhold til noen av mine steforeldre, og jeg har gjennom hele livet opplevd at jeg har "falt imellom alle stoler". Ingen har tatt ansvar for meg, rett og slett. Det har vært diverse av tillitsbrudd og grove former for omsorgssvikt opp igjennom.

Jeg er i dag 27 år gammel. Jeg bor i Oslo, og jeg studerer mitt siste år med jus. Jeg har klart meg bra, og det er jeg takknemlig for. I en årrekke har jeg imidlertid tenkt at det eneste som sjelen min mangler (om en kan si det slik) er en trygg og god voksenrelasjon som jeg kan snakke med. En jeg tidvis kunne spist en middag med, og en som kanskje hadde fulgt meg litt opp. Rett og slett for å slippe og føle at jeg står mutters alene. Om noen kunne tenkt seg å fylle denne rollen, ville jeg ikke hatt ord for hvor takknemlig jeg hadde blitt.
Avatar

Det skjønner jeg!

nov 7 2020 - 22:13
Ååå føler med deg! Klem fra meg som er litt voksen!
Avatar

vet ikke men

nov 11 2020 - 04:23
du
kan starte
med å sende
forespørsel
om ønskelig
så kan vi se
hvor det bærer hen
jeg vet
jeg kan være
en fin samtalepartner ;)
Til forsiden