Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nyttårsaften

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nyttårsaften

des 26 2019 - 22:47
Er så lei meg. Lei av å være alene selv om jeg har familie føler jeg meg ensom. Toppet seg nå på julaften når jeg og min x feiret jul med felles barn og min bror. Koste oss med barna og alt var helt topp til x en min sier at søsteren min hadde invitert henne og felles barna våre hjem til seg på nyttårsfest. Spurte broren min om han skulle på samme festen også. Da ble han helt rød i ansiktet og sa ikke noe. Fått vite det at de nærmeste i familien også er invitert. Utenom meg da. Føler meg utrolig trist og lei. Kommer til å skru av mobilen på nyttårsaften.
Avatar

Kan det være en misforståelse?

des 26 2019 - 23:08
Kan det være at du ikke har snakket med henne enda og eller at det er en selvfølge at du også er invitert?
Avatar

Håper det

des 26 2019 - 23:17
Er lov å håpe. Men tørr ikke spørre henne. Er redd for å gjøre det.
Avatar

Re: Nyttårsaften

des 26 2019 - 23:22
Det finnes utvilsomt slekt som holder på sånn. Høres ut som at det å feire juleaften med exen er noe en kan gjøre en "konkret vurdring" på et annet år.

Men da bør du vel spørre? Og ikke minst si hvordan du føler det. Til en annen gang.
Avatar

Re: Nyttårsaften

des 26 2019 - 23:24
Hvis du spør, så er det hun som har et problem, ikke du.
Avatar

Hei

des 27 2019 - 06:03
Har du ellers fin kontakt med søsteren din?jeg syns du bør spørre faktisk hvorfor hun har gjort dette å ikke invitere deg.dere er jo søsken og uansett om du slår av telefonen og ikke orker å dra spør likevel søstera di om det og om hun sier du kan komme og du bestemmer deg å slå av telefonen da har hun lært lærepenge og sett det hsr såret deg.søskenrelasjoner kan være vanskelige.
Avatar

Familie

des 27 2019 - 10:19
Ikke lett med familie nei. Gode innspill fra dere. Kommer til å sende henne sms i kveld. Så får vi se hva hun svarer. Om jeg ikke blir invitert så er det nok en grunn.
Avatar

Hei

des 27 2019 - 12:08
Det er bra det at du skriver en melding.det ordner seg nok.
Avatar

Vil takke for alle innlegg

des 28 2019 - 11:11
Blir en stille Nyttårsaften for min del. Blir ikke invitert til søsteren min rart men slik er det. Livet går videre og jeg vil unngå krangling ved å starte en diskusjon om hvorfor jeg ikke ble invitert. Godt nytt år alle sammen.
Avatar

Re: Nyttårsaften

jan 3 2020 - 22:51
Hvordan gikk det på nyttårsaften?
Til forsiden