Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nytt forhold men gamle byrder

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nytt forhold men gamle byrder

nov 7 2008 - 23:24
Hei
Jeg er ei jente på 26 år som for en liten tid tilbake, kom ut av et 5 år langt forhold. Forholdet begynte med at han fikk meg til å føle meg best og ingen andre som betydde noe i verden. Jeg har hatt dårlig selvbilde i noen år, så det tok ikke lang tid før han hadde meg rundt lillefingeren. Hverdagen ble fort preget av løgn, svik og et stort kontollbehov. Han fikk meg til å tro at jeg aldri ville klare meg uten han og at jeg ikke var verdt noe. Jeg mistet kontakten med venner, fordi han likte ikke at jeg var for mye borte. Han selv jobbet borte mye av tiden, men hadde hele tiden kontroll på hvor jeg var hen. Han ble tidlig veldig opptatt av å chatte med jenter på ulike dating tjenester, porno var også en veldig viktig del av hans dag. Jeg forsøkte å fortelle han hva dette gjorde mot meg, men dette kunne han ikke forstå-det var jo helt normalt. Jeg tok han i løgner, men det endte bestandig i at jeg var ute å leitet etter han i full fortvilelse for å si unnskyld for alt. Han brukte min pc til å se på unge utenlanske jenter, lett for meg å se loggen med bilder av alle jentene han hadde sett på. Når jeg konfronterte han med dette forlot han meg uten å si noe.. Mine tanker var da selvfølgelig at han skulle ut å treffe damer (noe han da hadde gjort tidligere). Jeg brukte i perioder flere timer av en kveld på å få finne han, da han hadde slått av tlf. Jeg hadde flere ganger tanker om å avslutte livet. Forholdet endte etter at jeg for endte gang ble lovet bot og bedring men likevel tok han i de samme løgnene. Politianmeldelser og besøksforbud måtte til etter gjenntatte trakasseringer.
En tid etter bruddet traff jeg mannen i mitt liv. Han er det beste som har hendt meg og er av klassen MANN jeg ikke trodde fantes. Problemet mitt her er jo mangel på tillit og depresive tanker fordi jeg aldri føler at jeg gjør ting bra nok. Enkelte perioder er værre enn andre og kommer uten forvarsel. Jeg er veldig redd for at jeg skal ødelegge for han, men ønsker jo å leve livet mitt sammen med han. Jeg er fullstendig klar over at jeg trenger hjelp og få snakke med noen, men det hjelper mye bare å få det ned på papiret.
Send meg gjerne en tilbake melding om det er noen andre som har opplevde noe av dette, trenger litt hjelp til å sortere tanker...
Takk
Avatar

Re: Nytt forhold men gamle byrder

nov 19 2008 - 12:52
hei.
jeg vet ikke om jeg har noe å si egentlig, annet enn at jeg er der du er når det gjelder selvbilde og selvtillit.
jeg har en fantastisk mann, som jeg har holdt på å miste flere ganger,at han er her enda, står for meg som et under mange ganger.
det er vanskelig å være glad i noen som ikke er glad i seg selv.
jeg jobber med det nesten daglig.
det er ikke enkelt.
men det går.

du kan kanskje tenke at du er heldig som har funnet denne mannen,og prøve å fokusere på det som er positivt , det gode dere har sammen. det som har vært, har vært, han er ikke, og vil nok kanskje heller ikke være en del av det. la det være, glem det, og lev ut i fra dagens realitet. han er hos deg, han har valgt DEG, nyt det.

det er liksom det jeg prøver da, og det er vanskelig til tider, men.,, jeg tenker og, han er voksen, han tar egne valg. han har valgt meg, mange ganger faktisk. jeg må stole på han når han sier han elsker meg.

lykke til!
Til forsiden