Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen med personlighetsforstyrrelse her?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen nevte asberger i denne

juni 28 2017 - 03:51
Jeg har omsider meldt meg inn her og leser mye spennede. Selv har jeg boarderline og bipolar og generalisert angst. +++
Jeg har lest en del med intersse, sorg og glede.

Klokka er snart fire og jeg må legge meg. Noen nevnte asberger her og da vil jeg tipse Gro Dahles artikkel om emnet.
Hun og barna har det.
Spennede lesning. Og kan skje vi får et bedre liv hvis vi tar konsekvensen av hvilke personlighetstrekk vi har (diagnoser)

Adm. har redigert og slettet nettaddresse.
Avatar

Kjenner meg igjen men diagnosen passer ikke

juli 3 2017 - 02:38
Jeg kjenner meg igjen i nesten alt som er skrevet av dere med emosjonell ustabil og spesielt dere med unnvikende pf. Bare ett men her og det er at jeg har fått diagnosen narsissist...jeg skjønner ingenting og føler at jeg nå aldri kan snakke om noe med noen eller skrive mine meninger/følelser eller gi råd hverken på forum eller i virkeligheten. Livet er ødelagt, jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne leve med dette. En livsløgn av en annen verden, jeg er livredd for at min ektefelle skal forlate meg om dette kommer frem.
Avatar

Min kompliserte Livshistorien å enda værre tankegang

jan 24 2021 - 00:22
Jeg har alltid dratt meg selv langt ned fordi jeg overbeviste meg selv om at jeg var mindre verd og at det jeg følte å opplevde ikke betydde noe så lenge alle i rundt meg hadde det bra.

jeg dro meg selv ned for å hjelpe andre fordi jeg mente at jeg ikke kunne ta vare på min egen å andre sin psykiske helse samtidig, så jeg prioriterte alle sammen bortsett fra meg selv....

Fra jeg var liten har jeg opplevd en god del ting som jeg ikke engang unner mine verste fiender, men på grunn av min usikkerhet og det selvbildet jeg har ovenfor meg selv så bare låste jeg det inni meg og snakket aldri om eller gjorde noe med det på alt for lang tid.

For ca.2 år siden knakk helt sammen til en lærer etter en hendelse som tydeligvis var siste dråpen, klarte ikke å holde alt inne lenger og uten å kunne kontrollere det sa jeg en del av ting og hendelser som jeg ikke engang hadde tenkt over på en god stund.

Jeg begynte da å gå til BUP, fikk vite nå nylig at jeg over lengre tid har utviklet Unnvikende Personlighetsfortstyrrelse og
Emosjonelt Ustabil (Borderline) Personlighetaforstyrrelse.

Jeg har alltid hatt et problem med sterk sosial angst med det er jeg blitt vandt til, får ikke til å gjøre eller si noe hvis jeg ikke er trygg på personene i rommet, å det er ganske mange problemer/ Utfordringer som dukker opp på grunn av den sosiale angsten men jeg har lært å leve med det.

Personlighetsforstyrrelsene fikk jeg først bekreftet av BUP og sykehuset for noen få uker siden, så dette er nytt å skremmende men mye av det jeg ikke skjønte før gir nå mening.

Det er bedre å vite, men føler meg fortsatt like om ikke mere ”Lost.“ Jeg blir eldre å livet går videre men føler at ingenting gir mening. Jeg er ikke suicidal eller noe sånt å har aldri følt behovet for selvskading så sånn sett er jeg vel heldig eller noe sånt men føler meg ikke heldig.

Mitt største problem er vell at jeg hele livet har dyttet meg selv langt ned å er blitt vandt med å låse mine problemer, opplevelser langt og dypt inni meg, at jeg nå fortsatt ikke klarer å snakke om mine utfordringer.

Det er ingen i min familie eller noen av vennene mine som vet om diagnosene eller noe av det jeg har skrevet her. Det her er første gangen jeg deler/skriver om det...

Alle i livet mitt tror jeg er en veldig livlig å glad person å jeg har alltid vært flink til å lyve å holde masken.

Den værste delen er at i september i år ble jeg dopet ned å havnet på sykehuset med Overdose å ble innlagt i 1 uke.

Husker ingenting av hva som skjedde å vet ingenting av hvem som var der eller hva jeg fikk i meg, dette er veldig skummelt siden jeg alltid har vært skeptisk til narkotika å aldri prøvd noe sånt.

Når jeg kom ut av sykehuset isolerte jeg meg litt å fikk fri fra skolen i 2 uker. Når jeg kom tilbake til skolen så hadde jeg ikke kontroll på noe, jeg knakk sammen hele tiden å var et skikkelig nervevrak... Tåler ingenting lenger.

Begynte å få mye flashbacks av ting og hendelser jeg ikke tenker over lenger og som jeg ikke husker noe særlig av, dette er uvanlig å alt var annerledes for det eneste jeg noengang har fått til å vært flink til er å kontrollere mine følelser å holde ting inni meg.

Jeg ble bare skikkelig svak å visste ikke hva jeg skulle gjøre, begynte å slite mer på skolen å det værste jeg visste/vet om er å såve, fraværet ble stort og konsentrasjonen er helt på bærtur.

Ble kastet ut fra skolen 2.Desember, da følte jeg at livet mitt ikke kunne bli svært værre, Kjente ikke meg selv lengre å alt gikk til helvete.

Mine problemer har alltid blitt skapt av meg, min største å værste fiende er meg selv å min tankegang. Nå har jeg skrevet ganske mye men det vart svært godt å få skrevet alt ned...

Jeg vet ikke om det er noen som kommer til å lese alt dette engang men det skjønner jeg, men i hvertfall så begynner det å løsne litt nå, alle problemene er der å jeg er blitt svak, men jeg er flink med ord å bortforklaringer så når noen begynner å merke noe så bortforklarer jeg det å får det til å høres ut som alt er bra å jeg vil fortelle det. Jeg vil åpne meg å få det bedre men hvordan skal jeg klare å stole på andre å fortelle alt til noen som helst når jeg ikke kan stole på meg selv engang?
Avatar

Re: Noen med personlighetsforstyrrelse her?

jan 24 2021 - 01:33
Personlighetsforstyrrelser kan helbredes, og du har kommet inn i hjelpeapparatet tidlig. Da har du gode muligheter.

Jeg er forøvrig ikke overrasket over at du har vært utsatt for neddoping. Jeg har forsøkt å gjøre helsepersonell oppmerksomme på hvordan organiserte kriminelle aktivt leter etter folk med psykiske lidelser for å utnytte dem, men til liten nytte hittil. Derfor er det bra at slike historier kommer frem.
Til forsiden