Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen her med Asperger-syndrom?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen her med Asperger-syndrom?

juli 10 2017 - 22:27
OOoooOOo shiddd whaddup, hereee come datboiii
Halloisen! Noen her med Asperger-syndrom?

Har høytfungerende aspergers (trolig).
Får liksom ikke til dette her med venner, jeg. Jeg definerer meg selv som en "ålreit" jente å være venner med, men jeg klarer det bare ikke fysisk. Det er MYE enklere for meg å være venner med folk over nettet, men så mister jeg liksom "lysten" til å være venner igjen. Når jeg er med andre mennesker , må de liksom "ta" og klemme så mye. Er det ikke rom for PERSONAL SPACE?! De ligger langt innenfor "sonen" min hele tiden...
WHAT DO I DO, Y'ALL?
Avatar

aspeberger? aspeberger? JEG har aspeberger... ok, asperger...

juli 26 2017 - 23:30
Liker måten du skriver på. Du virker morsom :) Minner om sånn jeg kan finne på å være, om jeg tør å være meg selv rundt andre... Noe jeg skjelden er, fordi jeg har Asperger.

hm.. jeg har ikke like mye problemer med det med personlig sone som deg, men jeg er nok en del mer sensitiv på personlig sone enn de fleste andre mennesker. Jeg skylder ikke på det som min grunn til at jeg ikke har venner, men det kan hende du opplever det på en annen måte enn meg? Helt sikkert! Har inntrykk av at noen kan være mer sensitive på det enn andre..

Skjønner at det kan være et større problem for deg, siden du er jente. Jenter klemmer jo mer på hverandre vanligvis.

vanskelig problemstilling.. Orker du å være litt nærere rundt andre i kortere tid om gangen? eller krever du at de holder en viss fysisk avstand heletiden eller? Kan det holde å rett og slett si at du ikke alltid ønsker en klem?

Til forsiden