Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Narsissistiske foreldre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Narsissistiske foreldre?

jan 12 2020 - 17:52
Flere som har vokst opp med foreldre som ikke møter deg følelsesmessig?
Egosentriske foreldre, som ikke anerkjenner dine meninger og valg? Kjører over deg å tar "silent treatment" på deg? Ignorerer deg fullstendig? Tar aldri kontakt... Som får deg til å føle at du er i veien og mislykket? Narsisitiske foreldre... Trenger noen å snakke med med erfaring på hvordan dere kom dere videre.
Avatar

Ja har erfaringer

jan 25 2020 - 19:13
Mine råd er: Ikke gå i forsvar, minimer kontakten, svar bare ok, javel, nei, på anklager, vær nøytral til sinns, prøv å la alt prelle av. Få hjelp til å bearbeide, og stå i relasjonene. Epitel.no, et krisesenter eventuelt, kan hjelpe deg. Silent treatment er et eksemel på psykisk vold. Kom deg vekk fra det hvis du kan.
Avatar

Har erfaring

jan 30 2020 - 00:55
Er som å lese om meg det du skriver. Å vet ikke hvor jeg skal begynne. Er ikke bare bare å la det prelle av heller. Går ofte til sengs gråtende for jeg føler meg mislykket. Jeg vet jeg ikke er det men når mine foreldre å søsken behandler meg som jeg er dritten under skoen så er det vanskelig. Ikke noe oppmuntrende fra min kant mn du er vertfall ikke alene om å ha d sånn
Til forsiden