Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når en av dine nærmeste kanskje er lystløgner og ikke vet det selv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når en av dine nærmeste kanskje er lystløgner og ikke vet det selv

aug 5 2019 - 17:41
Lang historie kort : En av mine nærmeste i familien ( voksen person, men ikke mannen) vil jeg tro lider av å lyve, men ikke forstå det selv. Her tror jeg virkelighet blir blandet med fantasi uten av vedkommende merker det selv. Vedkommende har veldig lav selvtillit. H*n gjør sjelden noe galt sånn egentlig med disse løgnene, men det blir veldig vanskelig som nær familie å skille på hva som er sant og ikke og tilslutt vil man sette spørsmålstegn ved alt som blir sagt.

Jeg har forsøkt å si det på en pen måte at jeg sliter med å få "brikkene" til å passe, men det har endt med at h*n trekker seg vekk fra meg og blir taus. Null flere personlige samtaler.
Her forleden var vi på fest sammen og en del personlige problemer kom ut av h*n, sikkert fordi vi begge var fulle. Det er MYE her som er vanskelig å forholde seg til og jeg er usikker på OM jeg kan hjelpe h*n på noen måte og evnt. HVORDAN. Noen som har erfaringer med det vi kaller "lystløgnere", spes de som ikke er klar over det selv :(
Til forsiden