Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mistet kontakt m voksen datter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mistet kontakt m voksen datter

aug 10 2020 - 00:10
Er det noen som har opplevd noe lignende og som kan gi meg råd om hvordan man kan reparere en skadet relasjon til voksen datter?
Vi (far, bror og meg som er mor) mistet kontakten m henne da hun traff sin nye kjæreste. De er nå gift. Kontakten er liten/minimal, mest sosiale medier, burdager osv. Og det er sjelden at hun tar kontakt med oss, alltid andre veien.

Dette sliter på oss, særlig meg som får jevnlige frustrasjonsutbrudd pga dette og alt blir da bare verre. Etter mitt siste frustrasjonsutbrudd har hun brutt absolutt all kontakt på alle måter - med meg. Jeg har god kontakt m far og bror.
Noen som har opplevd lignende og hva kan man gjøre?
Takknemlig for seriøse svar.
Avatar

Hei

aug 10 2020 - 00:53
Jeg er ikke en mor men jeg tenker kanskje det viktigste at dere skriver mye til henne hvor glad dere er i henne.at hun må ikke glemme det at dere er veldig glad i henne og at du savner henne veldig mye og at du er lei deg fordi hun ikke har kontakt med dere så mye og hva kan vi gjøre for deg for å rette oppi dette.At hun ikke må glemme at dere alltid er der for henne at du alltid er der for henne uansett hva.jeg ønsker deg og din familie det beste.heier på dere.
Avatar

Tanker!

aug 19 2020 - 17:22
Har du noen tanker om hvorfor hun ikke vil ha kontakt? Jeg er litt på andre siden og tenker at de frustrasjonutbruddene er noe du må jobbe med.

Men ja enig med Mrsfreak1983
Avatar

Re: Mistet kontakt m voksen datter

jan 5 2021 - 17:18
Jeg føler med deg. Har det på samme måten
Til forsiden