Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Min datters type slår henne å vi bryter all kontakt.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Min datters type slår henne å vi bryter all kontakt.

aug 30 2021 - 08:53
Hun gjorde det slutt men så kom dem sammens igjen,han hadde angret seg sa hun,men det var ikke første gangen han hadde slått henne.Jeg mener uansett man er ikke venner med dem som slår noen.

Det er det samme som om man godtar det å det gjør vi så absolutt Ikke! I tillegg skrev vår datter den lange stygge meldingen til sin far.Han som ikke har gjort annet enn å hjulpet henne med regninger,penger og flytting og dette er takken??

Det er vondt og leit det skal være slik men jeg mener og synes min mann har rett.
Flere som har opplevd det samme??
Avatar

Vet ikke om jeg tror på dette innlegget.

aug 30 2021 - 09:40
Barnet ditt er barnet ditt , uansett hvor gamle de er.
Om det er sant at hun har havnet i et forhold med en psykopat så sjal dere selvfølgelig ha døren oppe alltid , helt til hun har mot nok til å bryte for godt.

En psykopats ønske er å manipulere partneren sånn a hun kun kan være med ham. De ødelegger bånd til partneren familie og venner så de til slutt står helt ,helt alene.
Avatar

Takk for påminnelsen Stbrn;)

aug 30 2021 - 16:00
Glemte vi er på SDMO og setninger kan bli plukka fra hverandre og bli brukt mot meg, selv om innholdet i teksten er ganske klar.

Jeg mente det er ubegripelig for meg at folk slår av hånden på egne barn den dagen de er blitt 18 år . ( pluss at det er en del trolletråder på andre forum som starter likt denne )

Til TS: de fleste drap på kvinner i Norge er pga sykelig sjalu og voldelige partner.
Ser at han allerede har lykkes å manipulere henne hvis dere ikke vil ha mer kontakt med datteren deres .
Avatar

Interresant

aug 30 2021 - 16:41
Jeg leser øverst i innlegget min datter blir slått av kjæresten og vi bryter all kontakt.Dere bør støtte deres datter være der for henne uansett om hun har skrevet slike meldinger.Det går ofte utover de nærmeste.Hun er lojal mot han slik de fleste blir av psykopater.Hvis ikke dere skal hjelpe henne hvem skal hjelpe henne da.Mødre blir slitne og det er sikkert vanskelig men hun er deres datter og trenger deres hjelp og støtte istedet for og vi bryter all kontakt bytt det ut og tenk hvordan kan vi som foreldre hjelpe vår datter.Det fins sikkert numre man kan ringe i deres situasjon.Snakk med henne og lytt til henne.Når jeg leser slike ting tenker jeg hva slags verden lever vi i dag kanskje var det.bedre i gamle dager.
Avatar

Re: Min datters type slår henne å vi bryter all kontakt.

aug 30 2021 - 20:35
Tror jeg ville opprettholdt kontakten i dette tilfellet, og samlet inn beviser og dokumentasjon.
Avatar

Stå henne ved

aug 31 2021 - 12:01
Forstår at dette kan være vondt for dere. Vis likevel at dere vil stå ve deres datter nå, selv om hun slår hånden av dere. Tryggheten dette kan gi henne er kanskje det hun trenger mest av alt for å klare å bryte ut.
Avatar

Erfaring

aug 31 2021 - 12:55
Hei . Jeg har selv erfaring med å ha vært i ett forhold med en psykopat og det i 6 år . De er eksperter til å manipulere, og det din datter går igjennom nå og isolerer seg fra dere , de nærmeste ,er bare ett resultat av at han har fått grep . Det kalles Stockholms syndrom det som gjerne skjer med den parten i forholdet som er kontrollert og mishandlet . For min del var det ikke bare "å gå fra denne mannen " det kunne få fatale konsekvenser og jeg ble hjernevasket til slutt . Jeg hadde ingen rundt meg . Og jeg var døden nær ett par ganger. Men heldigvis klarte jeg å komme ut på egenhånd. Men det er det ikke alle som gjør . Så Å kutte kontakten med datteren deres . Synes jeg virkelig ikke er noen god idé. Hun trenger dere nå mer enn noen gang. . Jeg vet ikke om dette var til "hjelp" men jeg fikk så stor klump i halsen av å lese dette . Håper datteren deres kommer seg ut og får ett godt og verdig liv.
Avatar

trauma bond

aug 31 2021 - 19:19
Det finnes sjelden enkle løsninger på vanskelige situasjoner. Selv de beste intensjoner kan ende opp som bjørnetjenester.

Det finnes noe som heter "trauma bond". Det kan hjelpe dere, og kanskje også datteren deres om dere forsøker lære noe om dette. Browseren "chrome" kan settes til å automatisk oversette engelskspråklige websider til norsk. Det er lettere å finne praktisk informasjon på engelsk.

Trauma bond oppstår nesten alltid i mishandler-forhold som varer en stund. Det er sannsynlig at dette har skjedd også med deres datter.
Avatar

svar til dere

sep 1 2021 - 14:05
For det første går jeg aldri imot min egen familie å skifter mening vist jeg er enig med dem.Ikke bare ville jeg skuffet min familie men skuffet meg selv også når det ikke føles riktig ut i den avgjørelsen.Punkt 2: Å ta kontakt med henne må man ha kontakt med han også og slik jeg ser det er det som å gi han en klapp på skulderen å si"Bare slå videre du jeg godtar deg fordi om",noe som overhode ikke er litt riktig en gang! Jeg vet heller ikke hva dere ikke skjønner av hva som jeg skrev men hun velger sine egne kontakter og det er tydelig hun selv ville bryte den.Hva som skjer videre vil tiden vise.( i følge min mor gikk det bra med henne nå å fikk høre noen hadde sagt til henne at hun kunne fremdeles finne en ny en og det hadde hun sagt ja på)
Avatar

Re: Min datters type slår henne å vi bryter all kontakt.

sep 1 2021 - 17:24
Hei .

Det stubborn oppsummerer så godt her . Er viktig å få med seg.

Avatar

Tusen takk

sep 2 2021 - 12:03
Jo det skulle jo egentlig bare mangle. Flott innlegg du kom med .

Og tusen takk for gode ord ! Det var jammen ikke lett , og jeg sliter den dag i dag med flashbacks og slikt , selvom det er 7 år siden . Det sitter godt . Og jeg tenkte gi ts ett innblikk i hvordan det er å være den parten som er kontrollert og mishandlet , men jeg ble visst misforstått:)

Så tusen takk for responsen og gode ord , Stubborn . Det føles godt .

Håper dagen din er god!
Avatar

Mange misforståelser og vonde ord

sep 2 2021 - 13:16
Kjære trådstarter. Hva er det du egentlig trenger av råd her? Det virker jo som du alt har bestemt deg for og kutte kontakt. Og de som kommer med erfaringer og råd blir jo kappet hånda av slik jeg forstår deg. Og Rogajente : hva er det du ikke tror på som du skriver i overskriften og senere går i forsvar med senere at du glemte at dette var sdmo? Det er fryktelig vanskelig og stå alene i et voldelig forhold og trenger de som er nærmest selv om en biter fra seg. Det er en film som beskriver det god som heter Alfred og skyggen.
Avatar

Følsomme meg

sep 2 2021 - 13:28
Flott innlegg og en bra påminner om at dette er intensjonen til oss som prøver å dele råd og erfaring. At vi vil hjelpe, fordi trådstarter spurte vel om råd ? Eller ?

Avatar

Å misforstå med vilje.

sep 2 2021 - 14:12
Følsomme meg , mente jeg at jeg glemte jeg var på SDMO.

Når det kveruleres på overskriften i et innlegg istedenfor å lese innholdet i teksten.
Noen brukere har en tedens å plukke fra hverandre ord og setninger og lage krangletråder istedenfor å holde seg til saken.
Derfor jeg skrev takk for påminnelsen til sbrn at man må ordlegge seg med omhu i både overskrift og innlegg for det ikke skal bli bråk.

Jeg står for min mening ang hovedinnlegg.
Virker som.mange kommer med samme råd. Å ha døren oppe hjemme.
Avatar

Interresant

sep 2 2021 - 21:58
Dette er så vanskelig og så lett elsker du din datter gjør du alt for henne gjør du ikke det så bryr man seg ikke.Man sier morskjærlighet er sterkest uansett.Vær der for din datter og hold døra åpne for henne.Morskjærlighet er morskjærlighet.
Avatar

huff

sep 3 2021 - 04:13
å bare kutte all kontakt
høres veldig kaldt ut
for deres datter trenger dere
sannsynligvis mer enn noensinne
dere kan velge å ta avstand fra mannen
men la for guds skyld alltid henne vite
at døren hjem til mamma og pappa står vid åpen
la det aldri være noen tvil om at
dere er der for henne uansett hva
det er deres datter for svarte!!!!!
Til forsiden