Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mildt emosjonelt ustabil som prøver å finne veien ut

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mildt emosjonelt ustabil som prøver å finne veien ut

nov 4 2022 - 18:20
Hei. Jeg har det veldig vanskelig i samhold med andre. Jeg sliter sånn med å stole på meg selv i samhold med andre, men også å stole på dem. Jeg får liksom ikke til å ha mine egne meninger samtidig som jeg lytter til andre's, uten at jeg havner i en slags indre konflikt/sperre. Jeg tar kjøretimer for tiden, og sliter med det samme når det gjelder lærerne der. Det er veldig frustrerende! Tror det er det for dem også til tider, men jeg prøver å være så ydmyk og åpen om problemstillingen min de gangene jeg ser "klart", for jeg vil veldig gjerne komme meg videre i livet og vokse!!
Jeg er 27 år, men innerst inne føler jeg meg ofte som ett barn eller tennåring som aldri kom seg videre. Det gjør veldig vondt og veien føles ofte uendelig lang..
Til tider er jeg ikke en gang kjent med hva mine meninger egentlig er, fordi jeg har levd slik i så mange år. Jeg kjenner liksom ikke den genuine meg og blir skikkelig lei meg av å tenke på det. Jeg står virkelig fast samtidig som jeg ikke har noen sted å stå fast i liksom, og er ikke en gang åpen for å lære nye ting fordi det er så stor blokkering inni meg som jeg ikke ser ut til å få vekk så lett.

Måtte bare få luftet litt. Er ikke ute etter sympati.. Men om noen har kunnskap eller råd som omhandler dette så mottas det med stor takk! Eller om noen kjenner seg igjen og vil prate! <3
Avatar

Re: Mildt emosjonelt ustabil som prøver å finne veien ut

nov 7 2022 - 20:42
Det er ikke alt man MÅ mene noe om. Å ikke mene noe er også et helt legitimt standpunkt. Har du reflektert noe over det?
Avatar

Re: Mildt emosjonelt ustabil som prøver å finne veien ut

nov 8 2022 - 11:27
Hei. Så trist å høre at du sitter fast, dette blir som en slags vond sirkel.. Ble nylig dumpa av samboeren min fordi han klarte ikke å være i en relasjon (han er 29 år og har bodd alene hele livet). Kjenner igjen mye av det du skriver med hvordan han var. Han sleit også mye med å ha egne meninger osv, var likegyldig til alt og ville bare sitte hjemme.. Mitt tips til deg er å søke hjelp slik at du kanskje kan få svar på hvorfor du har det slik. Man kan ofte finne svar i hvordan barndommen/oppveksten din var. Hvis du kanskje forstår hvorfor du er slik, er det kanskje lettere å jobbe med det også :) Håper det blir bedre. ♡
Til forsiden