Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mer enn bare ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mer enn bare ensom

mai 15 2019 - 01:50
I dag snakket jeg med psykologen min. Vi kom inn på litt dypere temaer enn jeg egentlig var forberedt på. Hun sa blant annet at hun var bekymret for drikkingen min, siden den har økt og det gjør de fleste mer følsomme. Da vi begynte å diskutere hvorfor, innså jeg hvor ensom og alene jeg føler meg hele tiden helt uten grunn. Med en gang jeg er alene uten distraksjoner kommer ensomheten frem, jeg klarer knapt et par minutter uten.

Er det noen hjelp som finnes for folk som er ekkelt ensomme? Jeg har venner og en kjæreste, men likevel er det ikke nok til å gi meg den bekreftelsen jeg søker om at jeg ikke er alene.
Avatar

Re: Mer enn bare ensom

mai 15 2019 - 05:17
Bekreftelse på at det er andre som ikke klarer å være ensomme mer enn et par minutter når det er stille rundt deg og har venner og kjæreste?

Sett pris på det du har, måte på hvor misfornøyde vi skal bli her i livet. Få deg en hamster eller lignende hvis du ikke klarer kortere tid alene.
Avatar

Dette skal jeg gjøre liste

mai 15 2019 - 23:18
Hobby? Sport? Bøker? Hund?
Føler meg aldri ensom eller kjeder meg.
Er så utrolig mye man kan gjøre alene og med andre. Mitt tips er finn på noe du ønsker eller kan tenke deg å bruke tid på å slå av tv'en!
Avatar

Hei

mai 16 2019 - 00:09
Jeg skjønner hva du mener man kan ha mange rundt seg og likevel føle seg helt alene for det er din indre opplevelse.Drikking er ikke måte å takle dette på gjør alt bare verre.jeg skjønner deg og er sikker du er glad i kjæreste og vennene dine men likevel forsvinner det ikke av seg selv for du trives ikke i eget selskap og noen er slik.jeg beundrer de som trives i eget selskap.jeg vet alt om det der å ha andre rundt likevel føle det du føler og det å ikke trives i eget selskap
Avatar

Kjenner meg igjen i din beskrivelse av ensomhet

mai 31 2019 - 22:53
Jeg tror vi er mange som opplever livet sånn. Kan være ensom sammen med andre mennesker og helt uten grunn. Det kommer vel fra tidlige barndomstraumer? Vanskelig å riste av seg opplevelsen av å ikke ha blitt sett av noen da en trengte det som mest, den sitter dypt. Mye skam og følelse av verdiløshet blanda med denne ensomheten. Og det hjelper jo ikke å bedøve seg selv og heller ikke å søke bekreftelse utenfra. Jeg har skjønt at jeg bør lære å "se meg selv" og gi meg selv omsorg og ha en bedre indre dialog, men i huuuleste det er lettere sagt enn gjort!!!
Til forsiden