Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lykkelig og ulykkelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lykkelig og ulykkelig

mai 12 2019 - 00:22
Skal begynne med det positive! Har 3 flotte barn! Som betyr alt for meg som gir min hverdag mening...
Vi planla det siste barnet men han angrer når jeg var blitt gravid! Fikk meg til å ta angrepille...men var for sent...sa at jeg burde ta abort! For barn var en dålig idé...
Posit igjen, et bra sex liv... Men én stor kuk e en fattig trøst...
Har begynt å jobbe igjen og han har pappa perm...sa at jeg har oppfrisknings vakt på jobben og at jeg må dra selv om det er lørdag. 30min til jobben begynner! - du skal jobbe mandag,tir,ons,tor,fre! Ikke helg! Ikke seint ikke begynne for tilig på jobb! I helgene skal jeg ha fri! Hvis ikke kan du lavær å jobbe! Prøvde å si at jeg må jobbe når jeg kan er bare tilkalings vikar.. måtte si opp stillinga mi fordi han truet med å gå fra meg.
Siste han sa før jeg dro på jobb 7min før jobben begynner er - når du kommer tilbake så pakker du tingene dine å flytter til mordi!
Får høre noe negativt hver dag...
Middagen er ikke ferdig.
Hvor jeg gjør sån...
Du er sån... Osv
Gråter inni meg...
hvor er han jeg ble forelsket i?
Hadde virkelig trengt noe positivt i livet akkurat nå... Har slitt med selvmord tanker i 17år...og det begynner å tere på hodet mitt nå all den negativiteten....
Jeg er en tenker, ikke en som roper ut all dritt en som er inni meg... Jeg bare tar i mot, helt til det eksploderer... Noen som har vært borti eller har det sån?

Avatar

Hei

mai 12 2019 - 03:38
Først og fremst vil jeg si du er med en kontrollerende mann og han er ikke bra for deg for han har ikke respekt for deg.det andre er at det er komplisert når det er barn inn i bilde.spesielt baby da blir det så mye ansvar og så mye på deg.Hva sier din mor og resten sv familie.Hva med å spørre dem om råd om hva de mener og at kanskje hvis de stiller opp for deg og hjelper deg kan du greie det for denne mannen kommer ikke til å gjøre deg lykkelig når han behandler deg så respektløst og kontrollerende.Spørsmålet er ønsker han å fortsette siden han sa til deg at du skal til mora di.ønsker han å prøve å endre seg at dere får det bedre sammen?hva med parterapi?kunne det vært noe for dere.Høres ut at han også har fått nok.det er vanskelig å si hva som er riktig el galt her men du bør prate med din mor og andre nære hva slags råd de har om dette men høres også ut at han ikke ønsker å fortsette.spørsmålet er om dere er villige til å få det til å fungere mellom dere altså få det bedre sammen og dere har tross alt små barn oppi dette her dere må tenke på.
Avatar

Re: Lykkelig og ulykkelig

mai 13 2019 - 19:50
Først vil jeg si takk for at du leste dette mrsfreark1983.
Er ikke så lett, er vel i et hat elsk forhold...
Prater med min mor...alt for mange ganger...
Hun sir at hun syns det er leit...
Men problemet at når vi har det bra så er det så utrolig godt. (optimist) han gir meg friheten jeg ønsker. Jeg kan gå på trening (som regel) jeg kan ha elskere... (så lenge det er noen som han ikke missliker)
Var med han første gangen når jeg var 14 (bare flørt) men ble betatt... Å har vært det siden... Han kan ha et intenst hat mot meg.
-når jeg ser deg så er du en demon
-ser rødt når jeg ser deg
-du er et slemt menneske
-idiot
-du kan bare ta livet ditt
-Satan du er dum

Så kommer de fine dagan
-du e så flott
-fineste
-snilleste
-ka skulle jeg gjort uten deg?

Føler meg virkelig slem som skriver dette...
Men føler meg samtidig lettet... For jeg har det virkelig ikke bra når han er i dålig humør.
Men ønsker at han kan si at han ikke orker mer...for meg hører han ikke på
Avatar

Hei

mai 14 2019 - 03:15
Det er bare fint å føle at jeg hjelper til selv om jeg ikke vet om du føler det slik selv.Du er blandet når det gjelder han som du selv også sier hat og kjærlighet derfor er det ekstra vanskelig for deg.Du elsker han når han er snill og hater han når han ikke er derfor er det ekstra vanskelig å bryte også.Han behandler deg dårlig og du fortjener så mye mer og du kan møte en mann som kommer til å behandle deg godt hvor du får det bedre el bli singel og ha det fint for det.du må spørre deg selv selv om det er mye lettere for meg å si dette enn for deg å gjøre noe men ønsker du resten av livet å leve med en mann som sier til deg at du er slem og du bare kan ta livet ditt og i det andre sier at hsn elsker deg å leve med en så kontrollerende mann i lengden kommer du ikke til å klare det mer.Du kommer til å bli utslitt.Dere kan prøve ting som parterapi at du krever at han får hjelp selv om ikke sikkert det hjelper.Du må spørre deg selv hvordan du ønsker å bli behandlet.Du fortjener en god mann om ikke du orker det du kan få ett godt liv med dine barn og bruke tida på deg selv.Mitt råd selv om det er kjempe vanskelig så bør du bryte før du blir bitter.Så kommer den delen med barn hvor det alltid er vanskelig når barn er i bilde men de legger sikkert merke uansett stemningen mellom dere.Du har tydeligvis godt forhold til din mor så kanskje familien kunne hjelpe deg med barna.Bare det at han sier du kan ha elskere hvilken mann ville at kvinnen hans skal kunne gå rundt og ha elskere de fleste blir sjalu,Før du tar avgjørelse og om du endrer på noecav dette så bør du i det minste kreve at dere enten går i parterapi el at han starter i behandling dette er en ustabil mann når han i det ene elsker deg i det andre sier du kan ta livet ditt.Du er ikke slem som skriver dette for jeg tror på at du er lettet også at det er godt for deg å få det ut.Har du sagt til han at han sårer deg.Har du pratet med han om dette?Du må stille krav til han om forandring og hvordan han er mot deg selv om det er kjempe tøft dette er faren til dine barn mannen du elsker da må du forvente av han at han behandler deg godt og respekt.Du bør spørre deg hvordan du ønsker å bli behandlet fremover hvis det blir dere to.Hvor lenge kommer du til å orke ustabilitet før du selv blir enda dårligere for dette påvirker jo også selvbildet ditt.Hvordan ønsker du å bli behandlet som en dronning eller en som blir tråkket ned.DU fortjener så mye bedre.
Avatar

Re: Lykkelig og ulykkelig

mai 14 2019 - 19:36
Har vært i terapi flere ganger, går bra 3 til 6måneder så går det dålig igjen. Har sakt at han må gå til psykolog. For han mener han sliter stress og angst.
Dagens, vi har ikke hadd sex på en stund. Prøvde i går. Men han takket nei. For han vil bare se på at jeg har sex med noen andre.
Ja det er gøy og ha sex med noen andre. Men når han ikke vil ha sex med meg så føles det bare feil. Prøver å si det men han mener han fortjener dette.

Hadde sikkert vært gøy men, vil ikke være med han som samboeren min mener "egner seg best".
Avatar

Hei

mai 14 2019 - 21:37
Ok så terapi er også prøvd ut.rare greier at han vil se deg med andre menn.Er han med andre kvinner da?
Avatar

Re: Lykkelig og ulykkelig

mai 15 2019 - 23:01
Han er viser ingen interesse for andre kvinner. Han sier han bare liker meg og se meg med andre... Eller bare at jeg har vært med noen andre. Eller at jeg sir at jeg har vært med noen andre. Fantasien er vel at jeg forlater han for noen andre. Så tror at det kan ha noe med saken kjerne og gjøre.

Han: du er lei av alt dette?
Jeg: Ja, du er så sur.
Han: du finner deg vel en kjekk kar.
Jeg: vil helle bo alene og ha 5 elsker (snekkeren, elektrikeren, rørleggeren, advokaten, koken)
Så blir han gira.

Blir vel enda mere gira hvis jeg har vært med noen han ikke vet om (noen kaller dette utroskap)

Men har leve i et forhold i 11år og har vært slik siden begynnelsen. Så man glemmer fort hva som er rett og hva som er galt.

En venn (eller noe sån) sport om jeg kunne tenke meg og leve med bare en mann resten av livet, tenkte lenge på den og svaret er nei. Tror ikke jeg hadde klart det. Hadde ikke klart å dra ut på byen og ikke hadd frihet til å kunne ha sex med noen andre enn min partner.
Jeg er den dama som andre damer ikke liker. Hun som drar fra byen med 2 menn mens gubben er hjemme. Hun som ikke kommer hjem til avtalte tider. Hun som havner i en annen by. Hun som skulle dra på fjell tur og ender på fylla og 3kant til kl 12 neste dag.

Prøvd parterapi mange ganger. Men den den siste terapeuten vi hadde brekte seg nesten når jeg sa ting rett ut. Klarer ikke sitte å pakke ting inn så det skal høres pent ut.
En eldre dame med pentspråk bruk.

Men tror alt dette kan føre til at det blir ekstra mye konflikter. Men uten dette eller balanse i dette sex livet så blir det også konflikter. Hvis jeg ikke får gjøre som jeg føler jeg meg fanget. Hvis han ikke får se på eller høre om hva jeg gjør så blir han... Sur, irritert eller noe sån. (vanskelig og forklare)

Avatar

Hei

mai 16 2019 - 02:58
Innlegget er ulest.
Det er interresant en ting er å leve slik nå men når du blir eldre kommer du virkelig til å kunne leve slik med elskere.Så du ser ikke for deg at det er kun en for deg hele livet.Selv om du lever slik du lever og er kvinnen andre kvinner ikke liker og drar med 2 menn i fylla virker ikke som det gjør deg lykkelig langt i fra det høres ikke ut som du har det bra i det hele tatt.Hva gjør at han bare vil se deg med andre menn hsn burde føle at hsn skal være den eneste mannen i ditt liv men som du sier du må også ha din frihet og du føler jo selv at du kunne aldri vært bare med en mann.Forhold er forskjellige for noen er det greit å ha det annerledes med forskjellige elskere.det jeg ikke likte med dette er det du skrev at når han er i dårlig humør de stygge tingene han sier til deg at han ser demon at han ser rødt når han ser deg og at du er slem også plutselig sier fine ting når han er bedre altså humørsvingninger det syns jeg ikke noe om.Det høres ut at du har det dårlig at det preger selvbildet ditt.
Avatar

Re: Lykkelig og ulykkelig

mai 16 2019 - 20:33
Det har du helt rett i, det er så utrolig ødeleggende at han sier så mye negativt om meg.
Jeg forstå at man kan være sint, frustrert og lei. For det kan jeg også være men sier ikke på den måten.
Er ok om dagen men gruer meg til jeg får høre det igjen. For det gjør virkelig vont. Å tror ikke jeg klare det flere ganger.

Det er klart at det kan være tungt, man skal være sterk, tålmodig, kjælig, osv. Som mor, søster og kjæreste.

Min samboer er veldig hjemme kjær. Så det er jeg som drar med barna alene på telt tur osv. Bygger hytter, treninger, leker osv.
Kan vel si at jeg er den aktive i forholdet på flere måter. Jeg hiver meg med på ting og han er hjemme. Men det funker flott så lenge han ikke er sur.

Lurer virkelig på hvorfor han kan blir så sur?!
Er virkelig langsint. Og veldig sint...
Avatar

Hei

mai 17 2019 - 01:13
Det er vanskelig å forstå mennesker og ingen forstår noen 100 prosent slik er det bare.det høres ut at du er på vakt hele tida for han for du vet aldri hva som venter deg.hvor sint blir han neste gang.bare så du vet det går utover helsa di og på sikt kan det bli enda verre.når du hele tida er på vakt så gjør det noe med psyken og kroppen.du fortjener så mye mer.
Til forsiden