Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Komme seg opp etter toxic forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Komme seg opp etter toxic forhold

nov 1 2022 - 03:20
Hei. Jeg leter etter en å snakke med om opplevelser og støtte å komme seg opp igjen etter et toxic forhold. Noen som har opplevd noe av det samme og føler de kunne trengt å snakke med noen og bli møtt med forståelse, ikke dømmes. Helst kvinne/jente i alle aldere, om du trenger støtte eller å få ting av hjertet eller om du kan gi meg råd om hvordan jeg som menneske kan bygge meg selv opp igjen.

Er nå 1 helt år siden vi gikk fra hverandre, etter utroskap, fysisk og psykisk vold, voldtekt, drapstrusler til den grad at jeg har sittet med kniv rett mot halsen. Han er et menneske jeg aldri vil se igjen og får panikk bare jeg tenker han vet hvor jeg bor eller at han kontakter meg. Jeg har blitt et hult menneske som gradvis har bygget meg litt og litt opp igjen men har så mye igjen. Han fjernet alt som var meg, alt i livet er nå en usikkerhet. Jeg har en fantastisk kjæreste nå, vi har datet i nesten 1/2år. Han støtter meg på alle måter og er mer enn jeg noen sinne kunne drømme om å ha, alle hans negative er positive for meg. Men jeg greier ikke å gi helt slipp på vanene og tankene jeg har likevel. Han har ikke gjort noe annet enn å støtte meg og holde ut med usikkerheten jeg har. Han beviser gang på gang at han virkelig er et vidunderlig menneske.

Har også et toxic forhold til foreldrene mine. Er kontrollerende, nedlatende, fysisk og psykisk vold, jeg kunne trengt råd hvordan jeg kan holde de på avstand mer enn den fysiske distansen. Er jeg ærlig med de så prøver de å ta livet sitt, det har skjedd mer enn en gang, jeg er bare så sliten og har ikke engang kommet meg fra forrige forhold og de forventer all verden fra meg ikke som at det er 6 år siden jeg flyttet ut.
All hjelp settes pris på.

Kvinne 22 Buskerud
Avatar

Magharaug

nov 1 2022 - 10:30
Jeg sender deg en pm og venneforespørsel.:)
Til forsiden