Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjedelig hverdag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjedelig hverdag

jan 10 2019 - 22:16
Har hatt en samboer i snart 4 år nå. Ingen av oss jobber, så dagene blir lange. Problemet er ikke at jeg må være med han hele dagen. Problemet er at han aldri vil være med meg på noen verdens ting. Hverken hjemme eller ute. Jeg får han ikke med på noe koselig sammen.

I dag satte jeg meg ned ved han og prøvde å høre hva han kunne tenke seg å finne på sammen med meg. «Knulle» var det eneste han svarte. Da forsøkte jeg å spørre om det ikke var noe utenfor hjemmet han ville finne på med meg, men da svarte han bare nei. Et helt enkelt nei. Jeg er så frustrert og lei.

Jeg har heller ikke noe sosialt nettverk jeg kan henge meg med på. Jeg har han. Og jeg vet at han ikke kan sette av all sin tid til oss-tid. Men han kunne ha satt av litt hver dag synes jeg.

Jeg føler ikke vi er kjæresten lenger, mer romkamerater som må dele seng.

Men så er greia.. jeg elsker han da, og har jo ikke lysst å forlate han.

Hva tenker andre om dette?
Avatar

Re: Kjedelig hverdag

jan 10 2019 - 23:43
Du må tydeliggjøre behovet ditt for et samliv med mer felles aktivitet, og hvis han ikke er i stand til å forstå hvor avgjørende det er for at forholdet deres skal føles meningsfylt for deg, så mener jeg ærlig talt at du bør gå fra mannen.

Nå vet ikke jeg om det ligger noen form for psykisk ubalanse til bakgrunn for tiltaksløsheten hans, men jeg mener uansett at det generelt er grenser for hvor mye passivitet man skal tåle fra en partner. Et forhold krever engasjement fra begge parter, på en eller annen måte. Minstekravet er sunn kommunikasjon, mao noe mer givende enn respons bestående av enkeltord.

Du sier jo selv at du ikke føler at dere er kjærester og det syns jeg er en følelse du skal ta på alvor om ikke han er i stand til å bidra mer til forholdet. Det er fort gjort å bli værende i et fruktløst forhold for å slippe å konfronteres av det ukjente ifb med et brudd, men det er veldig usunt i lengden fordi det bare er en måte å si til seg selv på at man ikke fortjener bedre.
Avatar

Re: Kjedelig hverdag

jan 12 2019 - 18:05
Enig i det gummihjerte sier her, må spørre deg selv om han er sammen med deg for å være med deg eller kroppen din.
Når du ikke føler at dere er kjærester lenger har det jo blitt ganske ille så ville satt meg ned og fått han til å forstå hvordan du føler dere står i forholdet deres og hva du mener er en del av et godt forhold. er han uvillig til å forandre på noe så ville jeg også anbefalt deg og gå fra han.

Til forsiden