Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighet etter forelskelsen...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighet etter forelskelsen...

aug 8 2021 - 18:39
Skriver her inne fordi jeg aldri har opplevd et sånt problem jeg skal beskrive. Vi møttes på nett i februar og chattet hver dag. Etter en måned pratet vi hver dag på tlf i ca 3 -5 timer daglig. Vi møttes første gang fysisk 17 mai, vi hadde vært forelsket en stund allerede, ja, dere leser riktig forelsket før fysisk treff. Hun er tidenes match og jeg vet det er hun jeg vil ha. De to første ukene gikk veldig bra, tross for at på dag to kjente jeg ubehag i brystkassa, det som gjør at man tviler, i en uke fremover. Uke to så kjente jeg kjærlighet, og kan si at jeg elsker henne. Så skjedde det samme med henne, og jeg merket at noe var galt, kyssing kontakt osv...var det plutselig kun jeg som tok initiativet...Hun hadde samme følelse i brystkassa i ca 10 dager...Men etter det har liksom ikke hun fått igjen de samme følelsene, de svinger og jeg begynner å bli dønn sliten fordi jeg tar initiativ og sjeldent hun og jeg sitter på gjerdet. Hun sier hun venter på at hun skal få igjen de følelsene hun hadde de to første ukene...noe jeg også gjør. Men jeg er frustrert, og det blir det problemer ut av. Blir diskusjoner fordi jeg føler avvisning, selv om jeg vet det egentlig ikke er det heller. Hun sier hun liker alt med meg, og ønsker det skal være oss to. Det jeg lurer på, er jo selvsagt hvor lang tid kan dette ta med følelsene hennes...Jeg er fryktelig sliten mentalt etter åtte uker med situasjonen, og vet ikke min arme råd hvordan jeg skal forholde meg i lengden...Kan si jeg er villig til å vente lenge fordi jeg virkelig elsker henne, hun er det fineste jeg har møtt, et godt menneske rett og slett...Kopierte å limte inn fra diskusjon.no, uten at noen har svart der...,Er gått 10 uker nå...Vært hjemme i 2 uker etter to nye uker hos henne og det er fremdeles ikke forandring...Blir frustrert og deprimert, kjenner jeg...Vi har jo hatt litt kosing og sånn, men hun holder for det meste igjen...
Avatar

Re: Kjærlighet etter forelskelsen...

aug 12 2021 - 18:32
Følelser kan være kompliserte, selv når de er våre egne. Det blir ikke lettere når de kompliserte følelsene er hos begge.
Det finnes en bok som heter Kjærlighetens 5 språk. Den handler om hvordan vi tolker hverandre forskjellig, og hvor forskjellig vi oppfatter kjærlighet. Den har en ganske praktisk tilnærming, med råd om hva vi kan gjøre for å forstå hverandre bedre og inspirere de gode følelsene. Jeg vet den har vært til nytte for mange. Den finnes også som lydbok.
Den er mest nyttig om begge leser/hører den, evt sammen, men går ikke det er den etter min mening fortsatt verdt tiden.
Avatar

Hei!

sep 24 2021 - 14:12
Jeg ville forsøkt å holde litt avstand var jeg deg, blitt enige om å holde det på et vennskapelig nivå eller tatt en pause slik at hun kunne ha funnet ut hva hun vil med forholdet. Kan hende har dere gått for fort fram og bør ta det langsommere og begynne på nytt eller bryte(men som er vanskelig når man er forelsket enten forholdet er bra eller dårlig). Hun gir deg blandede signaler og forteller deg ikke hva grunnen til dette er.
Avatar

Re: Kjærlighet etter forelskelsen...

sep 26 2021 - 12:22
Ja, et steg tilbake er nok det lureste her. Finn din balanse, finn glede i hverdagen utenom henne, så har du mer å bidra med når dere connecter igjen. ????
Til forsiden