Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæresten ønsker seg space

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæresten ønsker seg space

feb 27 2023 - 11:39
Har noen gode tips til hva man kan gjøre når kjæresten ønsker seg space? Jeg vet at det er helt nødvendig nå for å redde forholdet, men syns det er vanskelig å ikke ta kontakt osv. Tar i mot alle tips med takk.
Avatar

Re: Kjæresten ønsker seg space

feb 27 2023 - 12:37
Hva mener hun egentlig med "space"? Større fysisk rom eller tid for seg selv?
Avatar

Re: Kjæresten ønsker seg space

feb 27 2023 - 15:07
Han ønsker tid for seg selv.
Avatar

Kroneis

feb 27 2023 - 15:46
Jeg tenker at hvis han trenger pause, så er det lite du kan gjøre annet enn å la det være opp til han å ta kontakt neste gang. Da ville jeg også understreket at han kan ta kontakt neste gang, slik at hen får det "rommet" hen trenger.

Mitt tips er å være ærlig med deg selv på om du tror dette forholdet er noe å satse på og også å gi hen space til å finne ut av det samme. Er dere "on the same page" når det gjelder hva dere ønsker av forholdet og har dere samme behov i forhold til nærhet og distanse?

Skjønner at dette er stressende for deg og at det er vanskelig å la være å ta kontakt. Håper du klarer å holde deg rolig, så du kan tenke klart, lykke til.
Avatar

RE: Heidia01

feb 27 2023 - 16:42
Jeg vil virkelig ikke miste han, men ser at min oppførsel i det siste har ført til at han nå trenger tid. Jeg har slitt en del med ting og tang, og det har gått utover han. Så jeg ser hans behov for en pause, men er også redd for at han ikke vil tilbake til meg. Jeg har bedt om en sjanse til å vise at jeg kan være den jenta han ble sammen med.
Avatar

SV: kjæresten ønsker seg space

feb 27 2023 - 17:17
Jeg forstår at dette må være veldig vanskelig. Jeg tror at hvis du skal vise han at du fremover vil respektere grensene hans, hvis det er der skoen klemmer, så bør du la være å ta kontakt. Du kan jo eventuelt skrive at du elsker han og at du vil respektere han og gi han space og at det derfor er opp til han å ta kontakt igjen neste gang. Kan hende hvis dere fortsetter relasjonen etter han har hatt space og fått tenkt litt, at dere kan ha mer space mellom dere sånn generelt, tror det kan være sunt for han og lettere for deg å klare å holde mer tilbake når du har det vanskelig, altså fordi du har tid for deg selv. Men så trenger du sikkert også en som er tålmodig og empatisk, så du får jo også selv vurdere om han er den rette for deg, om han har disse egenskapene i stor nok grad. Kan hende er det også positivt at han er en som setter grenser, jeg vet ikke, jeg kjenner dere ikke.

Håper at du klarer å slappe mer av etter hvert og dere lander på det beste for dere begge. Prøv å ikke tenk at dette betyr slutten, mange trenger jo bare litt space uten at det betyr noe annet enn det.
Til forsiden