Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæreste med sinneproblemer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæreste med sinneproblemer

sep 19 2021 - 22:26
Jeg har en kjæreste som har sinneproblemer uten å se det selv. Han er også ekstremt bedreviter når det kommer til alt. Det var ikke sånn i starten når jeg møtte han men etter å ha lært hverandre å kjenne så merket jeg det når han diskuterte med andre og feks meg. Det er alltid andres skyld, han har alltid rett, han hever stemmen ekstremt høyt, og kan bli utagerende. Da pleier jeg å gå på et annet rom/gå ut. Og det går jo over, men.. det var en krangel vi hadde en kveld. Han var høylytt, skrek, og jeg var redd. Det stoppet ikke og han la som vanlig all skyld på meg. Så satt jeg der og tenkte; det her orker jeg ikke mer. Det er så slitsomt. Så jeg gjorde et dumt valg og kontaktet en jeg har vært sammen med før. Hvorfor? Fordi jeg ville kjenne på å bli sett, bli hørt og ikke bare få slengt all skyld på. Jeg har jo fortalt han om det og det ble han jo ikke glad for. Han ser ikke selv at han var eller er vitne til det og at han selv er perfekt. Så jeg sitter igjen med totalt dårlig samvittighet. Hva hadde du gjort i samme situasjon som meg??
Avatar

Kjæreste med sinneproblemer

sep 19 2021 - 22:36
Har du tatt opp dette med han? Og vet han det selv?

Du burde nok ikke ha kontaktet en annen i den situasjonen, selvom du kan gjøre hva du vil selvfølgelig.

Jeg tenker at alle må fa en sjanse til, men hvor ofte forandrer folk seg? Hvor lett er det å forandre noen. Man kan selvsagt luke ut uvaner og få folk til å tenke seg om før de snakker og slike ting, men personligheten er det vanskelig å gjøre noe med.

Ønsker deg lykke til uansett
Avatar

Hei!

sep 19 2021 - 22:55
Jeg har sakt til han at det var årsaken ja. Men det vil han ikke høre på. Det er desverre ting man tenker på i ettertid at man helst ikke skulle gjort eller sakt..
Til forsiden