Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæreste med en som har personlighets problemer,er det flere med den erfaringen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæreste med en som har personlighets problemer,er det flere med den erfaringen?

sep 11 2022 - 20:30
Han er snill men så har han løyet til meg mange ganger også.Virker ut som han blir stressa når han blir redd å ta utfordringer.Jeg har kun møtt han 1 gang å vi snakker på telefonene hver dag.Ja lang historie kort.Er det ikke nok å gi han kjærlighet og forståelse og få han i gang hos psykolog,jobbe med seg selv og vårt forhold for å få dette til å fungere??
Jeg elsker han å har aldri tenkt å gi han opp,kjærligheten mellom oss er så sterk som lim så det er ikke snakk om å gi han opp.
Jeg har troen jeg er den som kan redde han fra det livet han nå lever.Men skulle gjerne likt å hørt hvordan dere andre gjør det i forholdet.Noen gode råd??
Avatar

Re: Kjæreste med en som har personlighets problemer,er det flere med den erfaringen?

sep 13 2022 - 12:49
Har selv pf. Det er vanskelig. Men dersom han er ærlig, åpen, og villig til å jobbe med det kan det fungere. Det krever at du vet hvilken diagnose han har, så du kan lese deg opp. Så krever det at han begynner å ta steg for å bli bedre, blant annet psykolog. Det kreves intens jobbing i flere år, men det kan bli bedre. Ikke gi opp!
Til forsiden