Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kalde mennesker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kalde mennesker

mai 7 2017 - 20:22
Jeg er helt knekt av å gi og gi uten å få noe spes tilbake. Har verden virkelig blitt sånn at det å såre er mer vanlig enn å gi tilbake? Jeg tenker på forskjellige datingsider der folk bare leker virker det som. Mulig det bare er meg, men har virkelig fått nok nå! Nå er det slutt på å være snill mot alle, nå skal alle få igjen det samme som de gir ut. Skal visst ikke lønne seg å være ærlig, snill og åpen - savner vanlig dating - å treffe folk på vanlig vis. Noen der ute som ser dette litt annerledes enn meg? På forhånd takk! :)
Avatar

ja, mange mennesker er kalde....

juni 29 2017 - 13:40
Jeg har hatt samme erfaring som deg, ikke nødvendigvis på datingsider, men ellers i livet, at jeg har gitt mye uten nødvendigvis å få så mye tilbake. Så nå har jeg begynt å teste ut det du skriver, om ikke å gi ut mer enn man får igjen. Sette grenser overfor andre. Og jeg føler at det hjelper. Men det er vanskelig å klare det hele tida, men regner med at det blir lettere etterhvert...
Avatar

Re: Kalde mennesker

jan 21 2022 - 23:29
Jeg ser det på akkurat samme måte som deg. Men spesielt når jeg blir kjent med folk, eller familie. Jeg føler at andre også har tydligvis andre regler på måten man skal oppføre seg på enn måten jeg skal gjøre det på. Jeg er lei. Du er ikke aleine.
Avatar

Re: Kalde mennesker og lav grad narsissisme

mars 12 2022 - 20:31
Hei
Noen refleksjoner...
Noen mennesker kan virke kalde fordi de har hatt negative relasjoner og er på vakt, og kanskje ikke ønsker nye relasjoner.
Andre kan i begynnelsen av en relasjon gi inntrykk av å være så fantastisk interessert, lytte og bry seg, og er kanskje en god kandidat for å være venn eller mer, men om dette fokuset er litt i meste laget, kanskje personen gjør dette for å vinne tillit og at det er påtatt, vær på vakt om personen deler lite av seg selv, men ønsker masse informasjon om deg.
Og viktig å notere seg, etter egne erfaringer, respekterer personen dine grenser? Er det du som må stille opp når det passer vedkommende? Fremhever personen gode trekk ved seg selv, jeg er en veldig snill og rettferdig person... Hvis pesonen er det pleier man ikke måtte prøve å overbevise andre om det...
Alt dette sånn generellt men greit å ha i bakhodet. Føler du at personen gir deg en od følelse eller er du litt utmattet og sliten etter et møte sammen, kafebesøk, alt annet. Følg magefølelsen og bruk tid på de som lytter men og deler og gir deg en god følelse, gå sakte frem når du blir kjent med noen.
Jeg er akkurat nå i en situasjon hvor jeg møtte en person jeg har kjent litt for 40 år sia, vi har møttes tilfeldig siste halvåret, og jeg har vært en gang på besøk, jeg ser at dette er en energityv for meg, jeg har prøvd å formidle uten å si noe, har meldt er travelt opptatt ift jobb osv. men nå får jeg etter et 3-4 mnd nesten null kontakt, meldinger med har ikke hørt fra deg, er alt bra, jeg skriver ja alt bra og du, ja alt bra jeg er klar til å møtes, kan jeg komme på besøk,... Vedkommende har aldri vært på besøk hos meg og vil ikke ha besøk da vi er veldig forskjellige føler jeg, og tar energi og snakke med og har ikke noen god følelse etter de få gangene vi møtes. Ser ut som jeg må si tydelig ifra, men vegrer meg for hvordan jeg skal si det, kanskje noe som "føler vi ikke har så god kjemi, og at jeg har det veldig travelt så ser ikke for meg å treffes" er det sårende? Forslag?
Vi har som sagt bare møttes og snakket 3-4 ganger siste halvåret, men hun ønsker å være venninne men jeg ser og at jeg blir litt brukt, kjøring osv. så jeg skal ikke møte henne igjen. Nå er det meldinger 3-4 ganger i uka, oppleves som manipulerende..Sånn alla og går det bra med deg kjære du, når jeg ikke har hørt noe på flere mnd i jan og febr. som var helt greit. Vært endel ringing,
Ønsker ikke å være kald eller fornærme men.hvordan sier man det pent? Tror ikke denne personen vil mitt beste, men ønsker en venn, spesiellt en som kan yte og gjøre tjenester...

Til forsiden