Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vet ikke hvem jeg er og hva jeg vil med livet mitt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg vet ikke hvem jeg er og hva jeg vil med livet mitt

april 24 2020 - 20:25
Jeg vet ikke hvem jeg er og jeg vet ikke hva jeg vil i livet.
Jeg er så usikker på meg selv og usikker på alle valg.
Jeg vil ikke være meg selv fordi jeg hater den jeg er.

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget her heller men er det andre som også føler det sånn?

Jeg føler meg bare så utrygg på den jeg er og jeg er veldig utrygg på meg selv.
Avatar

yepp

april 25 2020 - 04:04
jeg kjenner meg igjen
jeg kunne ha skrevet det samme
men men nå fyller jeg straks 48
og trøsten den er god
og det er at det blir bedre
tiden jobber nemlig for deg
med årene lærer du mer
om livet
hvem du er
osv ;)
Avatar

.

april 25 2020 - 10:55
Ja, slikt har jeg hatt det stort sett hele livet. Jeg synes ofte at denne verden er så fremmed, og jeg vet fremdeles ikke hvem jeg er og hva jeg vil her i livet.
Avatar

Re: Jeg vet ikke hvem jeg er og hva jeg vil med livet mitt

april 28 2020 - 22:14
Mulig du er UNG og har ikke livserfaring. Og det er helt normalt å føle det hvis du er ung. Du lærer nye ting igjennom å komme ut av komfortsonen og utfordre deg ..Det er mye usikkerhet, utrygghet og frykt å mislikes...Du har mulig og en anlegg vare engstelig og overtenke ?Men snu tankegangen..Hva er å mislikes...ikke noe annet en lærdom uansett ..dvs du lærer kjenne deg selv bedre,får erfaring og har lært av å feile og mislikes og!Og reflektere over dette etterpå ,neste gang gjør du et nytt forsøk bedre utrustet . Det er livet det..Du har en negativ indre dialog..som visker til deg at du ikke klarer ,du er ikke bra nok, ikke vits å prøve,du er ikke flink.Dette kan komme fra erfaringer ,miljø,dumt prat fra andre eller fra deg selv!Du må derfor jobbe med deg selv og bli mer positiv og ha et bedre indre dialog med deg selv. De mest ensomme mennesker i Verden er de som rakker ned på seg selv.Start å ha positiv syn på deg selv og vær snill med deg selv..var din beste venn..Det er nøkkelen å forandre selvfølelsen,selvtilliten.,og ha et tryggere syn på seg selv!Ikke sammenlign deg med andre og kreve perfeksjonisme av deg selv.Senk skuldrene,pust dypt,gå turer og finn glede i hverdagen først ..Da kommer ting etterhvert og motivasjonen ,tilliten øker!Lykke til !Dont quit yourself but rise yourself by being kind and carring to yourself and believe in yourself..You fall ,you rise yourself again and try again.Like a child learning to bike.:)Håper det hjelper!:)
Til forsiden